Stojanović preuzima Grčku?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.01.2015.
23:11
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Crvene zvezde koji u tekućoj sezoni predvodi belgijski Lirs nalazi se na spisku kandidata za upražnjeno mesto selektora Grčke.

lierse.com
lierse.com

Povezane vesti

Fudbalski savez Grčke uskoro bi trebalo da imenuje naslednika Klaudija Ranijerija koji je krajem minule godine smenjen usled očajnih rezultata u kvalifikacijama za EURO 2016.

Šampion Evrope iz 2004. godine nalazi se u sličnoj situaciji kao Srbija pošto je porazom od Farskih Ostrva praktično izgubio šanse da se plasira na EP u Francuskoj a grčki Savez na spisku kandidata za upražnjeno selektorsko mesto ima i Slavišu Stojanovića.

Slovenac koji je u prethodnoj sezoni osvojio titulu sa Crvenom zvezdom a koji trenutno vodi belgijski Lirs navodno je samo jedan od potencijalnih naslednika Klaudija Ranijerija.

Ukoliko bi Stojanoviću bila ukazana prilika da vodi Grke to bi mu bio drugi angažman na klupi neke reprezentacije pošto je tokom 2011. i 2012. godine sedeo na klupi Slovenije sa kojom nije imao zapažene rezultate.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
maestro
Thursday, 29.01.2015
01:17

Људи, да ли ви уопште знате како изгледа систем квалификација?Имамо 5 утакмица да надокнадимо 3 бода да бисмо играли плејоф, односно 5 да бисмо ишли директно.Ништа специјално, можемо да стигнемо то.

avatar
Kladionicar BAN 40
Thursday, 29.01.2015
02:46

Pa kad bi nasi igraci hteli da igraju mozda bi i mogli...