Stojadinović: "Grujić u Dinamu? Možda će i Lovren u Partizan"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.03.2017.
12:11
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović oglasio se u svojstvu menadžera Marka Grujića i prokomentarisao izjave Zdravka Mamića.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Prvi čovek zagrebačkog Dinama izjavio je ranije tokom nedelje da je svojeremeno želeo da angažuje Andriju Živkovića, a da je nova meta vezni fudbaler Liverpula Marko Grujić.

Tim povodom oglasio se menadžer mladog reprezentativca Srbije Zoran Stojadinović, koji je u razgovoru za hrvatske "Sportske novosti" izrazio čuđenje.

"Iznenađen sam, ne znam otkud Zdravku uopšte ideja da spomene Grujićev dolazak u Dinamo. Mogao je tako da spomene i Mesija, pa bi se o tome sad isto pričalo i pisalo. To je jednostavno uzaludno trošenje reči" rekao je Stojadinović.

Bivši sportski direktor Crvene zvezde objasnio je kakav je Grujićev status na "Enfildu" i otkrio detalje vezane za zimski prelazni rok kada je Liverpulu nudio da Marko ode na pozajmicu.

"Prvo i osnovno, Liverpul ne pušta Grujića nigde, ni u jače lige i klubove, pa ni u Dinamo. Zimus sam imao razgovor s ljudima u klubu, pričali smo o Grujićevoj budućnosti, pitao sam ih hoće li ga poslati negde na pozajmicu ako ga već ne vide na 'Enfildu'. Doneo sam i dve konkretne ponude za 6-mesečnu pozajmicu, od Betisa i HSV-a, ali nisu želeli ni da čuju, jer Jirgen Klop u ovom trenutku ozbiljno računa na njega za iduću sezonu. Dakle, uopšte ne vidim razlog zbog čega bi on dolazio u Dinamo" dodao kazao je Stojadinović a onda završio u šaljivom tonu,

"To vam je kao da ja kažem: 'Lovren će na pozajmicu u Partizan. Bubnem, i o tome pišu, a od toga ne može biti ništa" zaključio je menadžer Marka Grujića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 16.03.2017
14:05

https://www.youtube.com/watch?v=FUIORFbJiLo&t=0s

avatar
Red Demon
Saturday, 18.03.2017
00:13

Haha ovo je genijalno, gore im je palo nego da smo ih premlatili. Gospoda Grobari

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 18.03.2017
08:57

Gospoda i smekeri:-D