Sterling želi da igra za mladu reprezentaciju!

Autor: Miloš Marković
petak 17.10.2014.
12:51
Izvor: Sportske.net

Kritikovan da se ne trudi dovoljno za nacionalni tim, Rahim Sterling je rešio da izađe iz seniorskog tima i dokaže se dodatno u mladoj selekciji.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Rahim Sterling je poslednjih godinu dana napravio ogroman napredak, svoje ime očistio negativnih predrasuda, etikete lošeg momka se otarasio, postao je jedan od glavnih fudbalera svog tima, ali i reprezentacije.

U Brazilu je bio jedan od najagilnijih i najizraženijih fudbalera u ekipi Roja Hodžsona, ali je izgleda umor stigao i ovog mladog fudbalera.

Protiv Estonije je dobio mnoštvo kritika, javnost ga je optužila da se ne trudi dovoljno.

Ovaj 19-godišnjak je, s tim u vezi, rešen da opovrgne kritike, da pruži sveu svojoj moći za Englesku, i učestvuje u Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine, na koje je učešće fenomenalnim rezultatom u Kadizu izborila i naša selekcija.

Engleski mediji izveštavaju da je Sterling zatražio da bude uvršten među mlade reprezentativce, a selektor Sautgejt će imati mogućnost da bira Džeka Vilšera, Aleksa Oksa Čemberlena, Rosa Barklija, Kaluma Čembersa i Fila Džounsa koji svi imaju pravo nastupa za mladu selekciju.

Svakako da će Englezi sa pomenutim igračima biti jedni od favorita na turniru. No, Srbija je i u baražu srušila glavnog favorita...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke