Sterling je najbolji igrač Liverpula?

Autor: Janko Glavonjić
subota 06.09.2014.
21:58
Izvor: Sportske.net

Posle odlaska Suareza, bilo je nedoumica ko će preuzeti dirigentsku palicu u ekipi Liverpula. Naravno, Stiven Džerard, iako već veteran, je i dalje pokretačka snaga kluba, ali od mnoštva mladih igrača najviše se ističe - Rahim Sterling.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Rahim Sterling je prošlu sezonu odigrao zaista fantastično, a i ove godine je krenuo u istom stilu.

Daje golove, asistira, konstantno je opasan, a imajući u vidu njegove godine, u Liverpulu veruju da su dobili igrača svetske klase za dugo, dugo vremena.

Sličnog mišljenja je i Sterlingov klupski drug, Suso.

"Sećam se kada sam stigao u Liverpul, gledao sam meč mladog tima, za koji je tada igrao Rahim. Imao je samo 16 godina, ali već tada se videlo da će postati klasa.

On i dalje napreduje, svakim mečom je sve bolji i bolji i neverovatno je gde to može da ga odvede. Za mene je on već jedan od najboljih igrača na svetu i najbolji igrač Liverpula
", tvrdi Suso.

Španac dodaje da Rahim ne samo da je sjajan fudbaler, već i sjajna osoba.

"Sterling je sjajan i van terena, izuzetno poštuje sve starije igrača, pažljivo ih sluša i uvek se trudi da iskoristi neki savet koji imaju za njega.

Izuzetno je prijatan, staložen. Sve to govori da je velika budućnost pred njim
", istakao je Suso.

Da li je Sterling trenutno zaista najbolji igrač Liverpula? To je možda malo preterano tvrditi, ali svakako mladić ima veliku budućnost ispred sebe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke