Steaua minira rumunsku reprezentaciju!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 25.01.2016.
16:09
Izvor: Beta

Šampion Rumunije odbja da pusti svoje fudbalere na zimske pripreme reprezentacije i nezvanične prijateljske utakmice uoči Evropskog prvenstva u Francuskoj, preneli su danas rumunski mediji.

Beta/AP Photo/Octav Ganea, Mediafax
Beta/AP Photo/Octav Ganea, Mediafax

Povezane vesti

Selektor Rumunije Anhel Jordanesku pozvao je na zimske pripreme u Tursku šestoricu fudbalera Steaue: golmana Florina Nitu, defanzivce Pola Papa i Alina Toska i fudbalere sredine terena Aleksa Čipciju, Adrijana Popa i Mihaja Pintilija.

Uprava Steaue nije voljna da pusti više od trojice svojih igrača, pošto zakazane utakmice reprezentacije nisu u kalendaru FIFA.

"Neka puste sve ili nam ne treba ni jedan. Njihova odluka nije fer plej. Moramo da poštujemo državni tim koji će učestvovati na Evropskom prvenstvu", rekao je Jordanesku.

Pojedini rumunski klubovi su zapretili da će pozvati svoje igrače da se povuku iz reprezentacije ako se igrači Steaue ne pojave na pripremama koje su danas počele.

Rumunija će na Evropskom prvenstvu u Francuskoj igrati u Grupi A protiv domaće selekcije, Albanije i Švajcarske.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toni Kroos
Monday, 25.01.2016
18:07

Isto tako je i Rumunija trebala da postuje jedini tim u svom okrilju koji moze da se pohvali titulom prvaka sveta a ne da im na besraman nacin oduzmu skoro sve! #PrayForSteaua

avatar
Goran Tošo
Monday, 25.01.2016
22:12

#GiveThemMoney