Stariji Markec upisao asistenciju pa 'bocnuo' penal

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.01.2017.
22:12
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Filip Marković imao je svoje veče u belgijskom šampionatu pošto je asistencijom i golom bio glavni arhitekta trijumfa Muskrona.

adidas.com/football
adidas.com/football

Povezane vesti

Fudbaleri Muskrona upisali su peti trijumf u belgijskom šampionatu ali su i pored pobede nad Upenom (3:0) ostali zakovani za dno tabele.

Muskron je na domaćem terenu slavio protiv trinaestoplasirane ekipe belgijskog šampionata, a najzaslužniji za trijumf bio je srpski internacionalac Filip Marković.

Stariji brat Lazara Markovića upisao je asistenciju kod prvog gola Muskrona i duplirao prednost domaćeg tima u 44. minutu preciznim udarcem sa bele tačke.

Poslednjeplasirani tim belgijskog šampionata stavio je tačku na trijumf u trećem minutu nastavka pa je nakon dve pobede na poslednja tri susreta ponovo uhvatio priključak za timovima koji se nalaze u donjem domu tabele.

Podsetićemo da je Lazar Marković danas upisao nastup u dresu novog kluba ali nije mogao da pomogne Halu da se izbori za plasman u 5. kolo FA Kupa pošto je Fulam slavio rezultatom 4:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke