Staridž nikad spremniji u poslednjih 18 meseci

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 11.09.2015.
22:12
Izvor: Sportske.net

Ovo je konstatacija trenera Liverpula, hoćemo li ga gledati među starterima?

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Menadžer Liverpula, Brendan Rodžers, istakao je da je presrećan što se Danijel Staridž vratio treninzima i što će biti u konkurenciji za tim u meču protiv Mančester junajteda.

Iako nije odigrao niti jednu utakmicu ove sezone Brendan Rodžers je rekao da ga on nikada nije video spremnijeg u poslednjih 18 meseci.

"Danijel izgleda veoma dobro na treningu, rekao bih da je u najboljoj formi u poslednjih 18 meseci.", rekao je Brendan Rodžers.

"Zahvalan sam mu na odrađenim tokom leta, radio je veoma dobro. Radio je jako, pridružio se ostatku ekipe, idemo dan po dan.", rekao je menadžer Liverpula.

Za meč protiv Mančester junajteda Brendan Rodžers ne može da računa na Kutinja koji pauzira zbog suspenzije, dok su pod znakom pitanja Adam Lalana i Džordan Henderson.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 12.09.2015
00:05

Samo polako,necemo zuriti,neka se potpuno oporavi,pa ako se vrati na polovinu one forme sa Suarezom,bice odlicno :D

avatar
xman
Friday, 11.09.2015
23:39

Jedini problem za ulazak u top4 jeste napad..imamo mi losu odbranu,ali one sezone Suarez i Deni su to anulirali..sada nam Deni treba vise nego ikad,ako bude zdrav do kraja sezone,bice ovo prijatna godina za Skauzere

avatar
Gorčilo
Friday, 11.09.2015
23:07

Ako bude zdrav taman toliko kao u sezoni 13/14, odnosno kada bi odigrao približno isti broj mečeva kao te sezone, ubeđen sam da Liverpul sa takvim Staridžom može u top 4.