Staridž: "Ne brinem za budućnost u Liverpulu"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 15.05.2017.
12:40
Izvor: Sportske.net

Daniel Staridž će i naredne sezone najverovatnije nositi dres Liverpula.

EPA/SEAN DEMPSEY
EPA/SEAN DEMPSEY

Povezane vesti

Od januara nije bio u startnoj postavi Daniel Staridž, a to se desilo konačno u jučerašnjoj utakmici protiv Vest Hema u kojoj je postigao i gol.

Daniel Staridž je i ove sezone imao dosta problema sa povredama, izgubio je mesto startera u Liverpulu, a pominjao se njegov odlazak iz kluba na kraju ove sezone.

Ipak, on kaže da je sada skoncentrisan samo na poslednji meč Liverpula ove sezone u Premijer ligi, u slučaju pobede protiv Midlsboroa, ekipa Jirgena Klopa će uspeti da se plasira u Ligu šampiona.

"Menadžer je pokazao veru u mene i mi imamo dobar odnos. Navijači su već posebna klasa, kažem vam da ne brinem za sledeću sezonu.

Razmišljam samo o poslednjoj utakmici ove sezone, trebaju nam tri boda da bismo ušli u LŠ"
, rekao je Daniel Staridž.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black Casper
Monday, 15.05.2017
14:28

Naravno da ne brine za sledeću sezonu kad i sam zna da će je provesti na rehabilitacijama i uzimati opsan keš!!!Prodati pod hitno i dovesti nekog na koga možeš da se osloniš kolko-tolko,mi na samom startu svake sezone imamo bar jednog povredjenog napadača u najavi!!! Y N W A !!!!

avatar
VernesDelic8 LFC
Monday, 15.05.2017
14:20

Ostavit ga naravno nAko iko zna naci rjesenje u kaznenom prostoru to je on nOrigija prodat i ingsa i dovest luana i jos nekog da moze igrati kupove nTakodje dovesti jos nekog brzog na krilo nDa cou.moze u vezni rednI naravno štopera jakog ne pitat za cjenu kao i brzog lijevog beka poput marsela

avatar
Barca4ever
Monday, 15.05.2017
14:20

Ovaj je isti Velbek.Dobri napadaci i tehnicari ali uvek pred kraj sezone super odigraju i ostave ih sledece sezone u klubu gde vise vremena provedu oporavljajuci se od povreda.Uglavnom njima sezona krece od marta.

avatar
The Truth
Monday, 15.05.2017
14:08

Ne znam zasto ljudi toliko podcjenjuju Origija,decko je imao solidnu sezonu a i jos je mlad.Siguran sam da ga ne treba prodati,treba prodati Ingsa a dovesti Luana ili Lakazeta.

avatar
lpool
Monday, 15.05.2017
14:01

Ehh da je zdrav drugacije bi se pesme pevale na Enfildu.. ali nema nista od toga.. Klop je realan covek, zna da na njega ne moze ozbiljno da racuna i sigurno ce ga prodati. Ova utakmica je odlicna za podizanje cene. P.s pre par nedelja sam napisao komentar da treba sve karte baciti u napad i bio sam potpuno upravu, nismo mi ove sezone tim koji moze da se brani i cuva rezultat ali zato mozemo da igramo na gol vise..

avatar
Nogometni strucnjak
Monday, 15.05.2017
13:53

I dalje mi je omiljeni igrat u Liverpulu. On i kad odigra jednu utakmicu u polusezoni, stvori vise sansi nego bilo ko drugi, mozda je i sebican, ali kad treba tu je. Ne bi ga mijenjao ni za sta, samo da ga povrede zaobidju, da preko ljeta poradi na tome, a Origija poslat na pozajmicu i dovest jos jednog dobrog napadaca

avatar
malialejandro4LFC
Monday, 15.05.2017
13:47

Slazem se treba mu dati sansu jer je bez razmisljanja kad je fit i igra u kontinuitetu nas najbolji napadac,ali takodje treba dovesti jos jednog prvoklasnog napadaca jer cemo igrati LS sledece sezone,ne smemo sebi da dozvolimo manjak igraca

avatar
Tomblibui
Monday, 15.05.2017
13:25

Oterasiti se Origija, a Staridzu pruziti sansu da odigra jos jednu dobru sezonu kao onu sa Suarezom.

avatar
Gorčilo
Monday, 15.05.2017
13:41

Bez razmišljanja bih zadržao Staridža ako bi odigrao bar 60-70% utakmica. Prodati Oriđija i dovesti Luana. Ako bi prodali i Ingsa trebalo bi pokušati dovesti Defoa ili Abrahama iz Čelzija.

avatar
Yes We Can
Monday, 15.05.2017
13:18

Samo povrede da te zaobidju i Bog da nas vidi :)

avatar
NemanjaLFC
Monday, 15.05.2017
13:09

Staridz mora ostati u Liverpulu, bez obzira na povrede i dalje je klasa sto se uvijek ogleda u mecevima pod velikim pritiskom, sto je dokazao i u LE prosle sezone a i sada.. Jedna dobra sezona, bez tezih povreda bi ovog covjeka vratila u zivot!

avatar
Poznavalac
Monday, 15.05.2017
13:03

Odličan napadač kada je u formi,za oridjija i firmina je izmislio ovu igru..voleo bih da ostane.

avatar
(anti)talentovan lik
Monday, 15.05.2017
12:57

Mislim da vredi rizikovati, jer ako ga zadrzimo, a prodju ga povrede, onda imamo napadaca koji je u top 5 u PL.