Stanojev usud - Đurić ga oterao, Izraelac mu ne da da ode!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.11.2014.
10:26
Izvor: Sportske.net

Srpski trener Aleksandar Stanojević dočekao je da mu u Izraelu iskazuju veće poštovanje nego u rođenoj zemlji o čemu govori vest da je predsednik Makabi Haife pocepao ostavku koju mu je Stanoje ponudio.

maccabi-haifafc.walla.co.il
maccabi-haifafc.walla.co.il

Povezane vesti

Priča o tome da nas Srbe stranci više cene no što se međusobno poštujemo nekako je postala svakidašnja.

Aleksandar Stanojević imao je blistave rezultate sa FK Partizan a onda je Dragan Đurić odlučio da ga smeni i omogući da Kinezi i Izraelci pokažu šta je klub iz Humske izgubio.

Istina, srpski stručnjak prolazi kroz teške trenutke na klupi Makabi Haife ali to ne znači da nema poverenje predsednika kluba i navijača.

Naprotiv, Aleksandar Stanojević uživa veliko poštovanje pomenutih o čemu svedoči podatak da je predsednik pocepao ostavku koju je Srbin ponudio nakon poraza od Ašdoda (1:0).

"Kada sam predsedniku saopštio odluku da odlazim, jer je to ispravno i moralno, on mi je odgovorio da on zna šta je najbolje za klub, jasno izrazivši želju da ostanem" rekao je Stanojević za medije u Izraelu.

Nekadašnji trener Partizana priznao je da je zatečen podrškom koju su mu pružiili predstavnici kluba i navijači i da zbog toga oseća obavezu da ekipu izvede iz rezultatske krize.

"Znam da ne igramo dobro i da ne postižemo golove, ali ono što ne mogu da razumem jeste činjenica da se igrači ne trude dovoljno na terenu a publika nas bezrezervno podržava. Zbog te publike moramo da se borimo. U životu nikada nisam bio gubitnik i očekujem da i moji igrači imaju isti stav" poručio je Stanojević.

Makabi Haifa trenutno se nalazi na 11. poziciji izraelske lige sa samo 9 osvojenih bodova na isto toliko utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN2
Wednesday, 26.11.2014
12:14

Pa to je opšte poznato kod nas u Srbiji gde je poremećen sistem vrednosti, da nije čovek kao što je Đurić nikad ne bi mogao ni da se kandiduje za predsednika FK Partizan.