Stanković: "Čeferin će raditi za prosperitet evropskog fudbala"

Autor: Beta Beta
sreda 14.09.2016.
14:01
Izvor: Beta

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Dejan Stanković rekao je danas da će novi predsednik UEFA Aleksander Čeferin raditi za prosperitet evropskog fudbala.

Beta/Christian Brun/Keystone via AP
Beta/Christian Brun/Keystone via AP

Povezane vesti

Predsednik Fudbalskog saveza Slovenije Aleksandar Čeferin izabran je danas u Atini za predsednika UEFA. On je dobio 42 glasa, a njegov protivnik Holanđanin Mihael van Prag 13.

"Od srca čestitam novom predsedniku UEFA Aleksandru Čeferinu na izboru. Izabran je većinom delegata. Čestitam mu i na program koji je napravio i kojim je upravo ubedio fudbalsku Evropu da je on pravi čovek za ovu odgovornu i respektabilnu funkciju. Program novog predsednika UEFA jasno pokazuje da će raditi u korist prosperiteta evropskog fudbala", rekao je Stanković agenciji Beta.

Po dolasku novog predsednika, Dejan Stanković će imati funkciju u UEFA.

"Aleksander je svestan da ga čeka mnogo posla i da ćemo uz mnogo truda i rada imati rezultate kojima možemo da se pohvalimo. Zbog svega navedenog moram da priznam da je lepo biti u njegovom timu", dodao je Stanković.

Podsećamo da je bivši reprezentativac Srbije svojevremeno bio blizu odluke da uđe u trku za prvog čoveka našeg fudbalskog saveza ali je u poslednji čas odustao.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 4 2
Wednesday, 14.09.2016
22:32

Pa naravno da će biti izabran većinom delegata, drugačije ni ne može. Dobar si čovek ali...