Šta smo vam rekli - Niko kao Bane!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.02.2015.
09:09
Izvor: Sportske.net

Posle još jedne odlične partije u dresu Čelsija i još jednog postignutog pogotka za Murinjove ''Plavce'', Bane Ivanović se sada može pohvaliti još jednom podvigom.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

I oni koji su do sada potcenjivali ogroman značaj koji za ekipu Čelsija ima naš Branislav Ivanović, postaju svesni da je igrača poput njega danas veoma malo u svetu.

Ne samo što obavlja svoja primarna zaduženja u defanzivi, Bane Ivanović je ponovo pokazao i svoj impresivni golgeterski osećaj, da se nađe u pravo vreme na pravom mestu pred protivničkim golom i da ukazanu priliku na najbolji način iskoristi.

On je bio strelac jedinog gola za Čelsi u remiju sa PSŽ-om na Parku prinčeva i na taj način uvećao šanse ''Plavaca'' da u revanšu overe plasman među osam najboljih u Evropi.

Taj Ivanovićev gol je njegov ukupno sedmi u elitnom evropskom takmičenju, pa je prema zvaničnim podacima, sada postao najefikasniji defanzivac u Ligi šampiona!

Još jednom, svaka čast, Bane.

''Mislim da smo ostvarili rezultat koji nam dajesamopouzdanje pred revanš na našem stadionu, ali to ne znači daćemo moći da se opustimo. PSŽ je odlična ekipa, mogu da kazne svakunašu grešku i moraćemo maksimalno koncentrisani da uđemo u druguutakmicu'', istakao je Ivanović posle meča.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke