Šta se desi leti, ostaje tamo! Šta čeka "otpadnike"?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.09.2017.
14:08
Izvor: Sportske.net

To je sada zanimljiva situacija, da li će ih posmatrati kao "izdajnike" koji nisu uspeli u svojoj nameri, ili je to zaboravljeno. Evo kako stoje stvari...

Beta/Andrew Matthews/PA via AP
Beta/Andrew Matthews/PA via AP

Povezane vesti

Prelazni rok je završen, reprezentativne akcije su gotove, neki igrači nisu uspeli u nameri da promene klub.

I sada ono klasično pitanje, kako će ih sada saigrači, ali i treneri dočekati posle svega što se desilo. U Srbiji bi možda neko pomislio na osvetu, ili slične stvari, ali čini se da ono što se desilo letos pripada letu.

"O tome niko ne razmišlja tako. Recimo Kutinjo je uvek davao sve za Liverpul i saigrači su svesni da on želi u Barselonu i nije novac u pitanju. Isto je i sa Aleksisom Sančezon. Njima nije najveći problem šta će svlačionica misliti o njima, već kako sami da prihvate da nisu otišli tamo gde žele", kaže Deni Marfi nekadašnji fudbaler Liverpula.

Što se Virdžila Van Dajka tiče, on je trenirao van tima, ali klub mu je već otvorio vrata, pitanje je koliko je spreman da igra odmah, ali sada nema izbora, Sautempton ga sigurno neće držati na tribinama, narednog leta bi mogao da ode.

Kutinjo neće biti u timu, ali ga čekaju razgovori sa Klopom, nije u pitanju osveta već povreda i želja da se rasčiste stvari.

U Melvudu su mirni, mada se provlače informacije da sukob Klopa i Kutinja nije od juče, i da traje od kada je Nemac shvatio još proletos da Brazilac hoće da ide.

Sančez je uzdrman, ali ne zbog Arsenala, on će dati sve od sebe, u to u klubu ne sumnjaju, ali ono što mu se dešava sa Čileom je ostavilo traga. Veoma je razočaran, na to se nadovezalo sve što se dešavalo letos, pa u ovom trenutku i njemu psiha predstavlja problem.

Ali, generalno, šta se dešava leti, nebitno je, čim se prelazni rok završi, svi misle na fudbal i tu je Venger u pravu, nema zle krvi, jer teren je najvažniji. Makar do januara...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
OneSeasonWonder
Friday, 08.09.2017
21:44

No Kutinjo,no problem...

avatar
Los Vikingos
Friday, 08.09.2017
16:25

Ne znam sta se dize ova drama oko njih, nisu otisli, ostali su, sve je ostalo isto i idemo dalje.Odradite ovu sezonu kako valja i sledeceg leta idite gde vam je volja ali na vreme.

avatar
Plava Horda
Friday, 08.09.2017
15:24

Sa Kutinjom ili bez na ovoj utakmici bi prednost dao Liverpulu, jer mislim da ce ih Klop prilagoditi igri Citya koji ce jurnuti kao muva bez glave, a protiv Liverpulovih brzih krila to nije bas najpametnije.

avatar
Armani
Friday, 08.09.2017
15:23

A sta bi drugo klop mogao da izjavi nego da su odnosi dobri a kakvi su i sta je tu potpuna istina znaju njih dvojica...svjestan je da igra u klubu vec 4 godine koji ne moze da osvoji titulu u engleskoj skoro 20 godina a kamoli da osvoji ligu sampiona sto je san svakog fudbalera za koga on to god navijao...kutinjo moze da odigra sto bolje,moze da igra i da se ne trudi a moze da uopste ne igra,a liverpul mora da vidi sta je najbolje za njih a ne kutinja...velik su i dobar klub ali na svijetu postoji 10 ak klubova u koje bi neko prije otisao,a klop ako je pametan skup sa upravom nek razmisli jel pametno na silu nekog zadrzavati i ko ce onda rado doci u liverpul nakon toga,rade los imidz za klub...pametnom dosta.

avatar
äxwell
Friday, 08.09.2017
17:21

Ti se sigurno ne mozes smatrati pametnim! Liverpul je definitivno napravio pravu stvar sto ga je zadrzao! Jos jednom su pokazali namjere velikog kluba! Zadrzali su jedog od najboljih igraca..Popravili su imidz kluba, nikako pokvarili kako ti kazes(tako pametan)! Takodje se ne slazem da ima 10 klubova koji bi vise privukli igrace Liverpula!! Polako se stvari okrecu, i Liverpul sa Klopom na kormilu moze vise privuci neke igrace! (VVD,Ox,Lemar,Keita)!! To nije bio slucaj pre par godina! Rodzers ni sa LŠ nije mogao dovesti kvalitetne igrace! A za trofeje se licno ne brinem. Pod Klopom ce uskoro i to doci..

avatar
Armani
Saturday, 09.09.2017
21:41

Evo nek se pametni javio...nadam se da imas pametnijeg posla od ovoga sto si napisao...

avatar
Breaking Bad
Friday, 08.09.2017
19:36

Liverpul nije osvojio titulu 27 godina, ali izrastaju u vrhunski tim.

avatar
_Goran_
Friday, 08.09.2017
14:44

Kutinjo ce biti u timu i bice na klupi protiv Sitija a mozda i zaigra tu utakmicu.

avatar
Stari
Friday, 08.09.2017
14:30

Kutinjo se vratio, trenira, Klop obavio razgovor, sve u redu!!! Na žalost nekih navijača drugih klubova!!!

avatar
Ponos Srbije
Friday, 08.09.2017
16:04

Stvarno ? Kako je,kako su mu roditelji ? 😂😂😂

avatar
Chella_ynwa
Friday, 08.09.2017
14:29

Kako to mislite Kutinjo nece biti u timu? Juce je odradio ceo trening. Klop je izjavio da su odnosi izmedju njih dobri i da razmislja da ga stavi u prvu postavu za subotu.

avatar
malialejandro4LFC
Friday, 08.09.2017
15:25

Nece biti u timu izjavio je na pres konferenciji,nije dovoljno radio sa timom,i bolje sto nece ici... Mora polako da ga ubacuje

avatar
_Goran_
Friday, 08.09.2017
15:26

Vidis da pati covek sto Kutinjo nije presao u Barselonu :D

avatar
The KING(visionary)
Friday, 08.09.2017
14:12

Kakva je ovo budaletina majko mila, pokidao sam se na ovo Eden,Eden https://www.youtube.com/watch?v=G041ygaz-Q0