Šta se dešava sa Milošem Pantovićem?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 10.12.2016.
15:34
Izvor: Sportske.net

Mladi srpski fudbaler koji nastupa za Bajern ove sezone registrovan je za Ligu šampiona, ali nije odigrao niti jednu utakmicu za seniorski tim. Da li je povreda jedini razlog?

screenshot: Youtube.com
screenshot: Youtube.com

Povezane vesti

Fudbaler Bajerna iz Minhena i momak koji ima pravo da igra i za reprezentaciju Srbije, Miloš Pantović, ove sezone još uvek nije dobio priliku da igra za prvi tim Bajerna iz Minhena kod Karla Anćelotija.

Ovaj momak igra za rezervni tim Bajerna, tamo je jedan od najboljih fudbalera, do sada je postigao 5 golova na 15 mečeva.

20-godišnji fudbaler nije odigrao više mečeva za ovaj tim zbog povrede, povredio se nakon meča protiv Švajnfurta, meču u kojem je uspeo da postigne i gol u pobedi od 2:1.

Bilo je to 21. oktobra, a od tada srpski fudbaler nije na terenu. Ipak, očekujemo u narednih nekoliko nedelja da se vrati u pun trenažni proces i da ponovo konkuriše možda i za prvi tim Bajerna.

Inače, Pantović je odbio poziv selektora Sivića da se priključi mladoj reprezentaciji u mečevima protiv Italije i Republike Irske, i od tada ne konkuriše za tim mlade reprezentacije Srbije i najverovatnije ga nećemo gledati u Poljskoj na Evropskom prvenstvu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Joey Barton
Saturday, 10.12.2016
17:17

Ne verujem da je u njemu problem. Jednostavno Bajern nije trenutno u poziciji da rizikuje ova -3 poena za RB-om. Kada ih prestignu, verovatno ce da dobije sansu. Ima vremena moze da ode i na pozajmicu u Cvajtu ako mu garantuju startnu postavu .

avatar
Lazar Grobar
Saturday, 10.12.2016
16:52

Liga u kojoj igra je na nivou PLS,bolje da poziv dobije neko od trojice najtalentovanijih špiceva,Joveljić,Vlahović ili Jovanović.

avatar
Al(a)din
Saturday, 10.12.2016
16:41