Šta se dešava sa Ajntrahtom? Još jedan poraz!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.03.2017.
17:22
Izvor: Sportske.net

Ekipa koja je važila za jedno od najprijatnijih iznenađenja Bundeslige ove sezone danas je upisala i četvrti poraz zaredom!

EPA/ARMANDO BABANI
EPA/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

U pretposlednjoj utakmici 23. kola Bundeslige, Frajburg je kao gost u Frankfurtu savladao domaći Ajntraht rezultatom 2:1.

Počelo je odlično za ekipu Nika Kovača. Već u 12. minutu meča, Rebić je dobio jedan duel u kaznenom prostoru gostiju, osvojio loptu koju je odmah prosledio za Hrgotu, a ovaj je preciznim udarcem poslao u mrežu - 1:0.

Ali, samo trinaest minuta kasnije, neuspela ofsajd zamka domaće odbrane, Niderlehner je izbio potpuno sam ispred golmana Hradeckog i tu priliku nije propustio - 1:1.

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, a posle 14 minuta igre u nastavku, Grifo je kroz sredinu maestralno uposlio Niderlehnera koji ponovo dolazi u situaciju jedan na jedan sa golmanom Ajntrahta i opet je izašao kao pobednik - 1:2.

Niko Kovač je do kraja pokušao izmenama da trgne svoju ekipu, ali mu to nije uspelo, pa je Ajntraht pretrpeo i četvrti uzastopni neuspeh.

Naš Mijat Gaćinović bio je u startnoj postavi Ajntrahta, u 80. minutu zamenio ga je Majer, ali ni njegov ulazak nije mnogo toga promenio na terenu. Doduše, u nadoknadi vremena imao je veliku priliku za izjednačenje, ali je nije iskoristio.

Frajburg je ovom pobedom prišao na samo dva boda razlike u odnosu na Ajntraht. Tim iz Frankfurta je ostao na 35 bodova na šestom mestu, a Frajburg na osmom sada ima 33.

Ovo, 23. kolo Bundeslige danas će kompletirati Hamburg i Herta koji se sastaju od 17:30h.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke