Šta kažete, Ronaldo ne voli Bejla?

Autor: Miloš Marković
utorak 13.01.2015.
10:00
Izvor: Sportske.net

Mediji k'o mediji, tenzija koja se stvara unutar ekipe Real Madrida očito ne postoji.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Dobitnik Zlatne lopte, Kristijano Ronaldo, komentarisao je sinoć najnovije spekulacije u vezi sa njegovim odnosom prema Garetu Bejlu.

Nakon sve učestalijih 'sebičnih' ispada velškog fudbalera i psovke Portugalca upućenom svom kolegi, u medijima su se pojavili senzacionalistički navodi o nezadovoljstvu, o potencijalnom rastanku, te o opštoj buni protiv Bejla.

Ipak, da je sve gorepomenuto proizvod medijske mašte potvrdio je i najbolji fudbaler na svetu, koji Bejla opisuje kao ključnog igrača Real Madrida.

„On je veoma važan fudbaler našeg tima, to što je bilo je u žaru igre."

"Veliki je pritisak, velike su tenzije tokom utakmica, svima nam se desi da pogrešimo, i ja grešim. Svi mi pokazujemo javno šta mislimo, ne krijemo emocije, ali stvari sa Garetom su sasvim normalne."

"Svi znamo da je on veoma važan igrač našeg tima, ključni igrač Reala. Svi će i dalje biti dobri prema njemu i treba tako da se ponašaju.“, rekao je Ronaldo u odbranu svog saigrača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Galaktikos
Tuesday, 13.01.2015
11:06

Ma daj bre psovao ga,,cuo sam da u slvlacaonicu jurio da ga bije,,cista izmisljotina i sto kaze Ronaldo svako gresi sve je to u zaru borbe,,Hala Madrid