Šta kaže Miha o Baloteliju posle poraza Milana?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.08.2015.
23:59
Izvor: Sportske.net

Siniša Mihajlović je posle meča sa Fiorentinom na startu Serije A analizirao razloge poraza ''Rosonera'', ali novinare je više zanimala neka druga tema...

Beta/AP Photo/Carlo Baroncini
Beta/AP Photo/Carlo Baroncini

Povezane vesti

Kako smo objavili tokom večeri, Mihajlovićev debi na klupi Milana u Seriji A nije se završio povoljnim rezultatom.

''Rosoneri'' su u Firenci poraženi sa 2-0, ali im donekle opravdanje može biti činjenica da su u najvećem delu meča igrali da fudbalerom manje na terenu.

''Zaslužili smo da izgubimo, jer nismo uradili ono što je trebalo da uradimo. U početku smo bili ravnopravni, ali odmah posle isključenja Elija oni su postigli vodeći gol. Mi smo u nastavku dobro odgovorili, iako smo bili brojčano oslabljeni, ali nismo uspevali da zadržimo duže loptu u svom posedu, suviše brzo smo je gubili.

Mi smo Milan, uvek moramo da idemo na pobedu. Znali smo da neće biti lako i znamo da i dalje imamo dosta posla koji treba da obavimo. Posle poraza treba da uočimo greške, da iz njih nešto naučimo i promenimo u svojoj igri'',
konstatovao je Mihajlović.

Naravno, novinare je posle meča interesovalo i da li će se Mario Baloteli zaista vratiti u Milan.

''Ne želim da pričam o igračima koji nisu u mojoj ekipi. Hajde da razgovaramo o utakmici'',
uzvratio je Mihajlović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord Bobinho10
Tuesday, 25.08.2015
01:50

E sa njim ces bas da se usrecis,pogotvu sa njegovim mangulicama(novim kopackama)

avatar
Denis Split
Monday, 24.08.2015
08:42

Ako Balu nije moga smirit najveći trener svih vremena Mr.Great Character a.k.a Brendan Rodgers, ne vidim kako će Miha.

avatar
Liquid Swords
Monday, 24.08.2015
02:27

Bertolaci nevidljiv, eli odigra jednu utakmicu dobro i odma je zver od igraca, de silja ne treba komentarisati, bonaventura jedini koji se trudi oko necega. Jos nam fali baloteli na sav ovaj cirkus da se svadja ko ce izvesti penal. Vezni red previse ocajan, bez dve tri svetska igraca nama nema nista. Realno gledano nemamo sanse biti ispred juventusa, rome, intera, lacia i napolija. Al ajde, tek je pocetak sezone mozda se nesto promeni, al ovo do sada je ocaj. Forza Milan !

avatar
lol
Monday, 24.08.2015
12:29

Fiorentina je tim za respekt,uvek neugodna za Milan i nemoj klonuti duhom posle ovog poraza.Od ovih ekipa sto si nabrojao garantujem da ce im Fiora otkinuti bodove (bar nekom),Miha protiv Empolija treba da stavi Bertolacija na poziciju gde igra Honda a Montoliva na mesto veziste,takodje Abatea pre De Silja.Kada pogledas svi timovi su razocarali eto jedino je Inter imao srece,tako da opusteno sezona je duga.

avatar
lol
Monday, 24.08.2015
13:26

Dobro ima tu istine u tvom komentaru ali pogledaj i Juve sve igrace koje je doveo,doveo ih je na rate.Nama fali kreativan igrac sredine terena i mislim da mozemo sa ovim timom do evrope dogodine.

avatar
Liquid Swords
Monday, 24.08.2015
13:17

Stvar je u tome sto se meni gadi uprava Milana. Ne mogu da izdvoje 10 miliona nego dva puta po toliko, plus bonusi, plus ovaj igrac plus onaj... msm da smo mi jedini koji nude te bonuse

avatar
Toti 10
Monday, 24.08.2015
01:00

Dugo je prvenstvo, nisu imali srece. Iskljucenje, onda odmah i gol. Samo da ostanu hladne glave.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 24.08.2015
00:36

Plus Destro i Paleta, nista bez njih...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 24.08.2015
00:14

Ovo je apsolutno zasluzen poraz, mi smo ocajno i uzasno igrali i pre tog iskljucenja i prvog gola. Da nismo primili tad, primili bismo gol u drugom poluvremenu i samo vi dovodite Balotelija, Sorijana, Okaku, Bertolacija, Bonaventuru, Antonelija, Romanjolija i Polija, Montoliva proglasavajte Pirlovim naslednikom (?!), Bazelija, Valdifiorija, Edera, samo vi i dalje tako lepo Zakarda, Boneru, Nocerina, Matrija i Cercija godinama drzite u timu, a Agacija za drugog golmana, i samo vi tako bacajte u vatru Elija, a Abatea i De Silja za kapitene iako nemaju igru u oba pravca (uskoro ce doci i dan da Mauri to postane posle dva ili tri meca), ekstra ce nam biti!