Šta je ubilo "Puja"?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 15.02.2015.
09:39
Izvor: Sportske.net

Stevan Jovetić je na raskrsnici, ali ko će dočekati da se sezona završi. Crnogorcu je sve jasno kada je Manuel Pelegrini u pitanju...

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Stevan Jovetić je dolaskom Vilfreda Bonija sklonjen u stranu. Eliminisan je iz tima koji će igrati u nastavku Lige šampiona, ustupio je svoje mesto na listi pridošlici iz Svonsija.

"Ubijen sam, to me je dotuklo", objašnjava Crnogorac.

"Zaslužujem da igram u Ligi šampiona, znam to. Ljudi mi govore da sam veliki igrač, ali menadžer ne misli tako. Razočaran sam, i to me ne pušta od kada je Pelegrini doneo odluku. Naravno da smatram da je loše to što je učinio
", bez dlake je na jeziku nekadašnji igrač Partizana.

"Ovde sam došao da bih igrao Ligu šampiona, zaslužujem to, ali menadžer nije želeo ni da me sluša. Ostaću ovde do leta, pa ćemo videti. Možda je ovo poruka Pelegrinija", rekao je na kraju odlični napadač.

Manuel Pelegrini je podsetimo, eliminisao Nastasića preko noći, Džeko je u drugom planu, a neverovatno je da Kliši ima prednost u odnosu na Kolarova.

Jasno, podudarnost je neverovatna, ali čini se da će se balkanski klan među "Građanima" osuti i to zaslugom Čileanca koji forsira neke druge igrače.

Doduše, ako Siti ne napravi ništa u Ligi šampiona, ali i ne odbrani titulu što je, čini se, na putu, možda Jovetić i ostali neće morati da napuste "Etihad".

Ostaje da sačekamo, ali razočaranje je veliko...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke