Šta je gazda Berluskoni naredio Galijaniju i Inzagiju?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 11.12.2014.
12:26
Izvor: Sportske.net

Berluskoniju prekipelo, izdao naređenja prvom saradniku i treneru. Kako će se završiti ovo mešanje gazda Silvija?

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Milan ne igra dobro posle relativno ohrabrujućeg starta, Pipo i dalje ima poverenje, ali ne i mnogo kredita.

Kako pišu italijanski mediji ponovo se umešao Berluskoni, ispostavio je zahteve Galijaniju i Inzagiju koji se tiču formacije i sastava. Nije neuobičajeno da se meša, sećate se kako je sebi pre dve godine pripisao preporod Milana posle lošeg starta i osvojenog trećeg mesta na kraju.

Ukratko, šansu mora da dobije Fernando Tores i to već za vikend protiv Napolija. Milan mora da pobedi, a Španac ima priliku da dokaže da zaslužuje mesto u timu inače će u januaru biti vraćen Čelsiju.

Što se prelaznog roka tiče, on će biti uslovljen promenom formacije. Kako je na sastanku u svojoj vili u Arkoreu rekao Galijaniju, Milan mora da igra ofanzivno, sa jednim "fantazistom" iza dvojice napadača.

U tom smislu, Galijani će probati da dovede Snajdera iz Galatasaraja ili, ako to ne bude moguće meta je Dijamanti koji je igrao proteklih godinu dana u Kini kod Lipija.

Što se špica tiče, ako bude vraćen Tores, nekoliko je kandidata za klasičnog napadača, jedan je pominjani Okaka, takođe su varijante Žinjak koji će biti slobodan u junu, ali bi šest meseci ranije mogao u Milan, priča se i o Destru, kao i eventualnoj pozajmici Imobilea koji se nije proslavio u Dortmundu.

Neke od tih operacija bi "Rosoneri" mogli da finansiraju eventualnom prodajom El Šaravija koji nikako da se vrati u nekadašnju formu i u Milanu već dižu ruke od njega.

U klubu je Berluskonijeva svetinja, a koliko će uspeti da ispune njegove naredbe videćemo već za vikend i na januarskoj pijaci.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 11.12.2014
13:31

Dako,nesto urade,dovodjenje Snajdera bi bilo pun pogodak,a sto se napadaca tice dao mi sansu Toresu,ali su i Imobile i Zinjak dobre opcije,mada bi ja pre Imobilea,sve u svemu,FORZA MILAN PER SEMPRE!!!