Šta će Vest Hem uraditi sa Bilićem?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 05.12.2016.
15:25
Izvor: Beta

Uprava fudbalskog kluba Vest Hem održaće danas sastanak sa trenerom Slavenom Bilćem o njegovom ostanku u Londonu, posle loših rezultata ekipe u Premijer ligi, preneli su britanski mediji.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Vest Hem je u subotu u londonskom derbiju izgubio od Arsenala sa 1:5, pretrpeo je osmi poraz u Premijer ligi i zauzima 17. mesto na tabeli sa 12 bodova, bodom manje od Sanderlenda koji je u zoni ispadanja.

Vest Hem nema pobedu u poslednjih šest utakmica, od kojih je izgubio četiri, a u narednom kolu igraće na Enfildu protiv Liverpula.

Kako je preneo Dejli Miror, uprava će danas odlučiti da li će zadržati Bilića na klupi, ili će mu dati dve utakmice, koje će Vest Hem odigrati posle Liverpula, da sačuva svoj posao. Vest Hem će u te dve utakmice biti domaćin Barnliju i Halu.

Hrvatski trener je posle poraza od Arsenala kritikovao zalaganje svojih igrača i rekao da ekipi "nedostaje intenzitet čak i na treninzima".

U Vest Hemu su zabrinuti da bi loši rezultati mogli da utiču na dovodjenje kvalitetnih igrača u januarskom prelaznom roku.

Miror je naveo da je uprava Vest Hema stopirala novi ugovor za Bilića, uprkos dobrim rezultatima u prvoj sezoni, pošto je zabrinuta da bi on mogao biti "hit jedne sezone". Bilićev ugovor ističe za 18 meseci.

List dodaje da će uprava Vest Hema predložiti Biliću promene u stručnom štabu, u pokušaju da uzdrma svoje fudbalere.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 05.12.2016
16:36

kakva sansa,treba sto pre da se rese Bilica,prosto ekipa je psihicki otisla nema tu povratka,Bilic je jedan takticki slab trener,prosu sezonu je izvukao Paje popalio saigrace svojom igrom i to je bilo to.