Šta će sve navijači da urade zbog ljubavi prema klubu - Evo najnovijeg, ludog primera!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.02.2017.
14:02
Izvor: Sportske.net

Znate onaj osećaj kada vaš voljeni klub dolazi u vaš grad i kada danima, i nedeljama iščekujete da uživo vidite svoje sportske idole?

Beta/Albano Angilletta/ANSA via AP
Beta/Albano Angilletta/ANSA via AP

Povezane vesti

Tu vrstu osećaja, ali očigledno još mnogo snažniju, imao je i jedan navijač Juventusa iz Ređo Kalabrije, o kome danas pišu brojni mediji širom Evrope.

Kao što znate, aktuelni šampion Italije sinoć je gostovao ekipi Krotonea, u 23. kolu Serije A, što je prvo gostovanje Juventusa ''na dnu italijanske čizme'', od ulaska Krotonea u elitno društvo.

Možete samo i da zamislite kakvo je interesovanje vladalo, a karte su razgrabljene za ovu utakmicu, koju je Juventus rutinski dobio rezultatom 2:0.

Glavni junak ove priče, međutim, nije uspeo da dođe do dragocenog parčeta papira, pa je bio rešen da smisli neki novi način da na delu vidi ekipu Juventusa protiv Krotonea.

Na kraju je  došao je na potpuno ludu ideju - pokušao je na sve načine da ubedi lekare da treba da ga smeste u lokalnu bolnicu?!

Razlog?

Sa prozora bolnice pruža se prelep pogled na stadion Krotonea, odakle bi i bez ulaznice mogao da uživa u utakmici.

Naravno, ovaj pokušaj mu nije uspeo, ali je ovaj njegov poduhvat izazvao veliku pažnju širom Starog kontinenta, kao još jedan pokazatelj na šta su verni navijači spremni kako bi bili što bliže svom voljenom klubu.


Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 10.02.2017
08:18

ta informacija nije tocna odnosno nije prvi put jer to su radili kad je Juve gostovao u seriji B

avatar
Navijač Partizana
Thursday, 09.02.2017
15:35