Šta će biti sa Adebajorom?

Autor: Beta Beta
subota 12.09.2015.
00:50
Izvor: Beta

Trener Totenhema Maurisio Poketineo izjavio je danas da fudbaler Emanuel Adebajor nema budućnost u tom londonskom klubu, pošto je odbio priliku da napusti Vajt Hart Lejn u letnjem prelaznom roku.

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Adebajor je tokom letnjeg prelaznog roka odbio da pređe u Aston Vilu i Vest Hem, a Poketino je rekao da napadač, koji nije prijavljen za Premijer ligu i Ligu Evropa, neće igrati ove sezone.

"Bio sam jasan, razgovarali smo pre kraja prošle sezone i objasnio mu kako stoje stvari. Ne moram dodatno da objašnjavam, mislim da je jasno da nije u mojim planovima, niti u planovima za budućnost Totenhema", rekao je Poketino, preneli su britanski mediji.

"U fudbalu se radi o današnjici i sutrašnjici, a ne o stvarima koje su se juče dogodile. U fudbalu se sve brzo dešava i promene se svakodnevno dešavaju. Najvažnije je da sam bio jasan sa njim", dodao je on.

Adebajor nije ni u planovima selektora Togoa Toma Sajntfita, koji je ove nedelje rekao da se 31-godišnji napadač nije javio na poziv u reprezentaciju za kvalifikacione utakmice za Kup Afričkih nacija.

"Ako se zabavljate sa ženom koja neće da vam odgovori pozitivno, onda morate da potražite drugu ženu", rekao je Sajntfit.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Saturday, 12.09.2015
09:37

Остаће у Тотенхему све док му Бог не пошаље неки знак :-D :-D :-D