Šta bi Van Gal bez De Hee?

Autor: Boban Filipović
sreda 03.12.2014.
17:44
Izvor: Sportske.net

Mančester Junajted se 'probio' do četvrtog mesta na tabeli Premijer lige nakon 13 odigranih kola, pojedini analitičari tvrde da najveće zasluge za to ima golman "Đavola", te da je svojim bravuroznim intervencijama doneo bar devet bodova svojoj ekipi...

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

U opsežnoj analizi rezultata i igra Mančester Juanjteda koju je sprovela sportka redakcija "Daily Mail-a" kao zaključak se izvoda da bi četa Luja Van Gala najverovatnije 'čamila' u sredini tabele da nije sjajnog Davida De Hee!

Navodi se da su njegove odbrane sa mečeva protiv Evertona, Čelsija, Arsenala i Stouka bile ključni razlog što su "Đavoli" tada izlazili ili kao pobednici, ili makar kao neporaženi.

Iz te četiri utakmice Juanjted je sakupio 10 bodova, a na osnovu zbivanja na terenu mogao je da ostane bez ijednog da nije imao čudesnog De Heu na golu, vode se logikom 'šta bi bilo kad bi bilo' novinari Daily Mail-a.

Učinak španskog čuvara mreže poredi se sa učinkom legendarnog Pitera Šiltona iz sezone kada je Notingem Forest osvojio titulu prvaka Engleske i Kup šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Wednesday, 03.12.2014
18:55

Skoro sam napisao De Hea trenutno u najboljoj formi od svih golmana na svijetu. United dobio pravog nasljednika Šmajhela i Van Der Sara. Što se tiče Unitedovih igara mislim da im je De Hea sam trenutno donio makar 7-8 bodova do sada. Isto kao da momak kaže protivniku nećete dati gol i tako i bude, jer ono protiv Evertona i sinoć što je branio te one zicere Azaru i Vilširu mislim da niti Nojer ne bi odbranio.