Šta bi se desilo da je Mažić isključio Ibru?

Autor: Darko Mitrović
subota 05.11.2016.
13:21
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Dok pojedini mediji kritikuju najboljeg srpskog arbitra, evo i jedne javne pohvale na njegov račun.

Beta/AP Photo/STR
Beta/AP Photo/STR

Povezane vesti

Kako smo već i navikli, Milorad Mažić je ponovo dobio težak zadatak na evropskoj sceni i bez obzira na pojedine kritike koje dobija jer nije sankcionisao ispade nervoznog Zlatana Ibrahimovića, on je svoj posao i ovoga puta odlično obavio.

Takav stav zastupa i naš nekadašnji sudija Raka Đurović, koji je u izjavi za ''Alo'' imao odgovor za sve Mažićeve kritičare i upitao ih šta bi se dogodilo da je Ibrahimović zaradio isključenje kada je uhvatio Kjara za vrat.

Đurović sumnja da bi ova utakmica u tom slučaju mogla da bude odigrana do kraja...

''Ko zna šta bi se desilo da mu je Mažić dao žuti ili kasnije crveni karton, to bi eventualno dovelo do prekida meča, a to nikom ne bi išlo u prilog. Mažić nije radio u interesu fudbalskih pravila, ali jeste u interesu fudbala.


Baš bih voleo da vidim šta bi ti što ga kritikuju rekli da meč nije završen! Mogao je da 'secka' igru, da svira svaki kontakt, ali je odvažno pustio da se igra razvije, pa smo i mi dobili kvalitetnu predstavu'',
izjavio je Đurović.

On je uveren da je Mažić posle meča dobio čestitke iz UEFA, pogotovo jer je delio pravdu u ''najozbiljnijoj utakmici'' u okviru četvrtog kola Lige Evrope. Nadajmo se da je u pravu...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 05.11.2016
14:26

Ibrahimovic je trom,stigle su ga godine,protiv bioloskog sata se jednostavno ne moze,koliko god trenirao i radio.