Srpsko popodne u "kalću", Filip pogodio, Mihina Sampdorija gazi!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 05.10.2014.
16:56
Izvor: Sportske.net

Đorđević se priključio vodećim strelcima Serije A svojim četvrtim pogotkom. Lacio dobio, Sampdorija treća nakon novog trijumfa. Mihajlović baš visoko leti!

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Najzanimljiviji meč popodnevnog programa videli smo u Rimu gde je Lacio ugostio Sasuolo. Nakon pobede na Siciliji, "L'Akvile" su želeli drugi trijumf na domaćem terenu, a posle dvadesetak minuta se činilo da neće biti problema. Prvo je Mauri bombom doveo domaćina do prednosti, da bi Đorđević svojim četvrtim golom u sezoni, duplirao prednost Lacijala. Poklonio se Srbin i pridružio grupi vodećih strelaca koji su postigli po četiri gola.

Ali, Emilijani se nisu predavali, Berardi je odmah savladao Marketija i vratio neizvesnost.

Ipak, red je bio na Kandrevu, posle akcije u kojoj je učestvovao Lulić, najboljem igraču domaćina nije bilo teško da postigne pogodak.

No u drugom poluvremenu drama. Cana je dobio drugi žuti, napravio i penal, Berardi ne greši sa penala, zebnja za Lacio. Brojčana ravnoteža uspostavljena kada je Peluzo dobio drugu opomenu zbog prekršaja nad Kandrevom koga je proigrao Đorđević.

Ipak, nekako su se Rimljani održali i osvojili bodove.

Golove sa meča, i onaj Đorđevićev možete videti ovde.

U Đenovi Sampdorija je igrala dobro, imali su nekoliko prilika, a Sportijela je savladao Gabijadini. Meč viner u "Derbiju Lanterne" je na asistenciju Obijanga naterao "Marasi" da eksplodira.

Iako su Mihini momci propustili šansu da overe pobedu, novi "minimalac" je dovoljan za treće mesto na tabeli!

U Parmi su gosti iz Đenove bili bolji tim u prvom poluvremenu, ali je Miranteova mreža ostala netaknuta. Ipak, Argentinac Peroti je pogodio mrežu Parme, no domaćin se vratio,  Gobijeva akcija Kodin gol,  matiran je Perin, 1:1. Ipak, Matri u nadoknadi postiže pogodak za bodove za Đenovu i rehabilitaciju posle poraza u gradskom derbiju! Da ne zaboravimo, gosti su stigli do pobede sa igračem manje, Ronkalja je već u 56. minutu morao u svlačionicu.

Udineze je u drugom poluvremenu povo protiv Ćezene, Bruno Fernandez je posle sat vremena sebi stvorio šansu i prekinuo mučenje u Udinama. Ipak "Zebrete" nisu stigle do pobede, penal u nadoknadi i Kašćone donosi bod "Romanjolima".

U matine terminu Empoli je stigao do prve pobede u sezoni protiv očajnog Palerma. Veteran Makarone je načeo goste sa Sicilije koji su prošle nedelje popili četvorku protiv Lacija. Domaćin je golovima Tonelija i Pućarelija stigli do ubedljivih 3:0.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke