''Srpski'' Mehelen srušio favorita

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.08.2014.
22:01
Izvor: Sportske.net

Ekipa koju sa klupe predvodi nekadašnji trener Crvene zvezde Aleksandar Janković prekinula je seriju od čak tri vezana poraza u šampionatu Belgije, savladavši večeras u petom kolu favorizovani Briž.

Screenshot: crvenazvezdafk.com
Screenshot: crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ekipa Briža, koja se do ovog kola borila sa Anderlehtom za čelo tabele, večeras je ubedljivo poražena od Jankovićevog Mehelena, rezultatom 3-1.

Brižu je ovo prvi poraz u sezoni, a do njega je došlo iako su gosti rano poveli, već u 10. minutu preko Simonsa iz jedanaesterca.

Ali, 15 minuta kasnije, najstroža kazna i u korist Mehelena, a siguran sa bele tačke bio je srpski internacionalac Dalibor Veselinović - 1:1.

Bila je to najava preokreta koji se dogodio u nastavku meča. Kordaro u 50. minutu doveo je Mehelen u vođstvo, a konačnih 3-1 postavio je Klas u nadoknadi vremena.

Trener Janković je u startnu postavu Mehelena uvrstio trojicu srpskih internacionalaca. Osim strelca Veselinovića, u defanzivnoj liniji tima su svoja mesta zauzeli Ivan Obradović i Miloš Kosanović. Sva trojica su na terenu proveli 90 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke