"Srpski" Lacio ponovo razočarao, kiks Fiorentine!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 22.11.2015.
17:00
Izvor: Sportske.net

Napoli je zadao danas domaći zadatak Fiorentini, a ljubičasti ga nisu izvršili, tako da sada dele prvo mesto sa Napolitancima.

BETA/AP Photo/Andrew Medichini
BETA/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Inter će večeras imati priliku da preuzme prvu poziciju na tabeli nakon kiksa Fiorentine u meču sa Empolijem.

Najbolji igrač ljubičastih ove sezone, Nikola Kalinić, ostavljen je na klupi što se obilo o glavu treneru Paolu Souzi. Livaja je doveo Empoli u prednost od 1:0 u 18. minutu, da bi nakon toga Bučel povećao na 2:0.

Jako loše je izgledala Fiorentina, sa onakvom igrom nemaju pravo da se nadaju tituli iako su bili na prvom mestu na tabeli pre ovog kola.

Ipak, odmah u drugom poluvremenu ulazi Nikola Kalinić umesto Suareza koji opet nije bio na svom nivou, a u roku od 5 minuta (od 56-61. minuta) postiže dva gola za izjednačenje.

Ipak, to je bilo sve od Viole, ostalo je 2:2 do kraja meča.

Lacio za koji su danas igrali srpski internacionalci Đorđević, Basta i Milinković-Savić nastavio je sa lošim partijama, ali je uspeo nekako da osvoji bod na svom terenu protiv Palerma.

Gosti su došli do prednosti u 21. minutu golom Goldanige sa 16 metara, a sve je to uslovilo još više nervoze u Laciju koji nije uzeo bod tri kola zaredom.

Milinković-Savić je bio jedan od najagilnijih u Laciju, propustio je dve prilike za izjednačenje u prvom poluvremenu.

Marketi je spasavao Lacio par puta u drugom poluvremenu, navijači su gubili strpljenje, zviždali su Andersonu i Đorđeviću kada su napustili teren.

Onda 70. minut, ni iz čega su postigli gol, Lulić je ušao u kazneni prostor, odbrambeni fudbaler Palerma je napravio faul, a sudija je pokazao na belu tačku, sasvim opravdano. Siguran realizator bio je Kandreva koji postiže prvi gol ove sezone.

Kišna je mogao da reši utakmicu u 90. minutu kada mu je asistirao Dušan Basta, ali je promašio zicer glavom, pa je ostalo 1:1.

Golove sa ovog meča pogledajte OVDE.

Torino je prekinuo neugodnu seriju, konačno su zabeležili pobedu i to golom Bova u 52. minutu na gostovanju Atalanti, dok je ekipa Udinezea savladala Sampdoriju sa novim trenerom, Vićencom Montelom istim rezultatom. Jedini gol na tom meču postigao je momak iz Gane, Badu.

Ekipa Kjeva je došla do prednosti od 2:0 na gostovanju Karpiju veoma brzo, Inglese i Međorini su bili strelci, da bi Gamberini autogolom ublažio poraz domaćina na ovom meču. Karpi je sada i definitivno uz Veronu glavni kandidat za ispadanje u niži rang takmičenja.

Berardi i Peroti su dobili po crveni karton u meču Đenove i Sasuola, oslabljeni su bili i jedni i drugi do kraja meča, a konačan rezultat je bio 2:1. Rinkon je doveo domaće u prednost, a u poslednjih trenucima meča Sasuolo je stigao do izjednačenja preko Aserbija, da bi konačan rezultat minut kasnije postavio Pavoleti.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lilian Thuram
Sunday, 22.11.2015
21:11

basta losiji nego prethodnih godina, ali uvek je uporan, trci i trudi se, pokusava, verovatno ce popraviti formu. Djordjevic je dosta opasan napadac, malo je slab sa loptom kad ima igraca ispred sebe, ali situacije 1-1 sa golmanom lepo resava u poslednje vreme i uvek je opasan u skoku. Sergej kao da se sakriva po terenu, ne znam sta se desava. u odbrani odigra dosta dobro a u napadu je nekako statican a realno decko ima smisla za proigravanja saigraca, dobru tehniku. nadam se da ce se popraviti malo, jer je lepo gledati nase momke kad igraju standardno i dobro u jakim ligama.

avatar
INTERnacionalista
Sunday, 22.11.2015
20:00

Inter veceras lagano na vrhu!

avatar
Oldboy
Monday, 23.11.2015
00:15

Ladno ti je neko dao minus

avatar
disqus_CkAY5JIxzW
Sunday, 22.11.2015
18:37

Samo ne na Lazio

avatar
Juventino SS
Sunday, 22.11.2015
18:03