Srpski golman teže povređen u Danskoj

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.08.2016.
20:22
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji član Radničkog iz Niša Aleksandar Jovanović doživeo je težu povredu nakon sudara sa klupskim saigračem Dinom Mikanovićem.

agf.dk
agf.dk

Povezane vesti

Nedugo nakon što je stigao u danski Arhus i ustalio se na golu svog novog kluba Aleksandar Jovanović je zadobio težu povredu koja će ga neko vreme odvojiti od terena.

U remiju na gostovanju Esbjergu golman Arhusa sudario se sa klupskim saigračem Dinom Mikanovićem i tom prilikom zadobio lakši potres mozga ali i nekolike druge povrede.

Na zvaničnom sajtu Arhusa navodi se da je Aleksandar Jovanović ostao bez nekoliko zuba i da ga zbog toga očekuju naknadni pregledi od strane specijaliste koji će dati svoj sud o stanju srpskog golmana.

Bivši golman Radničkog pretrpeo je i veću posekotinu iznad desnog oka i nema sumnje da će biti potrebno neko vreme da se Aleksandar Jovanović oporavi i da ponovo stane na gol Arhusa.

Aleksandar Jovanović je krajem maja prešao u danski Arhus iz niškog Radničkog za sumu od 215.000 evra a do sada je upisao četiri nastupa za svoj novi klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke