Srna u epizodi ''Mnogo smo jaki''!

Autor: Beta Beta
subota 11.06.2016.
19:08
Izvor: Beta

Kapiten Hrvatske Darijo Srna rekao je danas da veruje da njegova reprezentacija može mnogo na Evropskom prvenstvu.

Beta/AP Photo/Dolores Ochoa
Beta/AP Photo/Dolores Ochoa

Povezane vesti

Hrvatska je u Grupi D sa Španijom, Češkom i Turskom sa kojim sutra i počinje takmičenje na Evropskom prvenstvu.

"Ovo je na papiru možda i jedna od najjačih hrvatskih reprezentacija u istoriji. Ali, to ništa ne znači, sada to treba dokazati i na terenu. Verujem da možemo puno", rekao je Srna, prenosi agencija Hina.

Fudbaler Šahtjora je naveo da se sve više oseća pozitivna nervoza i da svi jedva čekaju početak takmičenja.

"Dobro smo se pripremili, psihički i fizički smo spremni. Otvaranje je uvek važno, ali favorita nema, što je pokazala i Rumunija protiv Francuske na otvaranju EP-a. Protiv Turske smo igrali nekoliko puta, bilo je blistavih i manje lepih trenutaka", dodao je Srna.

Srna se osvrnuo i na dramatičnu utakmicu u Beču sa Evropskog prvenstva 2008. godine kada je Turska u četvrtfinalu pobedila Hrvatsku boljim izvodjenjem jedanaesteraca.

"Taj poraz boli mene, ali i svakoga navijača. Doživeli smo veliki stres. Ta utakmica je pokazala da Turska uvek igra do kraja i da je mentalno jaka. Treba biti oprezan, ali nikakav revanš ne postoji", rekao je Srna.

On je rekao da veruje da Hrvatska može da se bori za prvo mesto u grupi.

"Mnogi vide Špance kao favorita grupe, a Hrvatsku kao kandidata za drugo mesto. Međutim, ja mislim da možemo da se borimo i za prvo mesto. Možemo da pobedimo svaku ekipu u grupi, ali idemo korak po korak", rekao je Srna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mak_juventino
Saturday, 11.06.2016
20:46

Ne znam za vas , ali za mene ovo je sasvim OK ! Kaze da imaju odlicna ekipa , sto je cinjenica , jos kaze da to nista ne znaci ako to ne pokaze na terenu ! Svaka mu na mesto !!!

avatar
Stefan Lazović
Saturday, 11.06.2016
19:14

neko iz ovog drugog kruga favorita osvaja: portugal (17.0), belgija (11.0), hrvatska (25.0), engleska (10.0) ili italija (18.0)

avatar
Jovan CFC
Saturday, 11.06.2016
20:29

belgijanci su opasni i mislim da su zreli za osvajanje...