Srce mu je slomljeno, ovo je poruka Luke Modrića Hrvatskoj

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 27.06.2016.
14:52
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih igrača koje je Hrvatska ikada imala, Luka Modrić, ne može da sakrije veliko razočaranje nakon završetka Evropskog prvenstva za njegovu reprezentaciju.

Beta/AP Photo/ Michel Spingler
Beta/AP Photo/ Michel Spingler

Povezane vesti

Videli ste koliko je tužan bio Luka Modrić, fudbaler reprezentacije Hrvatske.

Razlog znate svi, poraz od Portugala u okviru osmine finala. Svi su pokušali da ga uteše, pa i Kristijano Ronaldo, ali u tome očigledno nisu uspeli.

Dva dana nakon ispadanja sa EP Luka Modrić se osetio dužnim prema navijačima koji su bili uz reprezentaciju čitavo vreme, pa se oglasio na Instagramu.

"Priuštili ste nam navijačku podršku koja se pamti celi život. Pružili ste nam, rečima neopisiv osjećaj zajedništva, pripadnosti i ponosa igranja za Hrvatsku! Beskrajno sam tužan što vas nismo usrećili rezultatom. Uz nadu da će vaša fantastična podrška i zajedništvo opet biti naša snaga, i u idućem ciklusu dati ćemo sve od sebe kako bismo vam igrom ali i rezultatom zahvalili što ste uz nas.
Do tada ljudi, ISKRENO VAM HVALA"
, napisao je Luka Modrić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MiXPartizan
Monday, 27.06.2016
19:09

Ko visoko leti, nisko pada.

avatar
MSSZRMK
Monday, 27.06.2016
16:19

Luka Modric-smatrali su ga najvecim promasajem a na kraju postane najbolji igrac sveta na svojoj poziciji to je motivacija za sve ljude.nDa nam jos doneses dve LS posto mislim da ti je onda kraj vec :)

avatar
Krešo Arsenal
Monday, 27.06.2016
15:24

Hvala Vamat,to je sport,ali kad se borite kao što se vi borite meni je srce na mjestu..Samo tko će sada dočeka SP..ovi drugi sportovi ne mogu uz