Srbin uz osmeh "vida rane"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.02.2016.
13:14
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Partizana Ivan Obradović prolazi kroz mukotrpan proces oporavka od povrede ligamenata kolena, a osmeh na licu svedoči da se bliži povratak na teren.

rsca.be
rsca.be

Povezane vesti

Srpski internacionalac Ivan Obradović odigrao je sjajnu sezonu u dresu Mehelena pa je tokom letnjeg prelaznog roka minule godine ostvario transfer u Anderleht.

Taman kada se vratio na veliku scenu i ponovo dobio reprezentativni poziv usledila je teška povreda ligamenata kolena koja ga je udaljila sa terena na šest meseci.

Operacija je uspešno obavljena početkom novembra 2015. godine, a Anderleht je u ponedeljak postavio na svoj "Tviter" jednu od Obradovićevih fotografija iz ambulante.

Srbin je sa osmehom na licu i podignutim palcem "pozirao" klupskom fotografu čime je potvrdio da oporavak teče po planu i da bi za dva i po meseca mogao da se vrati u trenažni proces.

Podsećamo da je Ivan Obradović u poslednjih šest godina imao tri teške povrede koje su ga u ogromnoj meri sprečile da karijeru podigne na vrhunski nivo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Spasic
Monday, 15.02.2016
18:59

svaka cast ivanu na upornoscu i zelji da se nakon 3 teske povrede vrati na vrhunski nivo jer se zaista radi o pre svega skolovanom igracu ....bravo i daj boze da opet bude onaj stari i da ga do kraja karijere gde god igrao zaobidju povrede...

avatar
Igornopolis
Monday, 15.02.2016
18:44

Gari je nas najbolji levi bek 8 godina u rikverc. Steta sto ga povrede ubise. Da se brzo vratis Ivane i da ostanes zdrav.

avatar
Taribo West
Monday, 15.02.2016
15:09

Čovek je stvarno neviđen maler! Taman kad je trebao uslediti možda i najbolji period u karijeri, kad ono nova povreda. Nadam se da ćeš izaći još jači!