Srbin režirao čaroban preokret Njukasla!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.10.2015.
21:01
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova Njukasl Džetsa Miloš Trifunović izrastao je u junaka utakmice 4. kola sa Melburn Sitijem pošto je sa dva gola režirao veliki preokret.

newcastlejets.com.au
newcastlejets.com.au

Povezane vesti

Fudbaleri Njukasl Džetsa odlično su otvorli novu sezonu u australijskoj A-Ligi pošto posle četiri odigrane utakmice zauzimaju prvo mesto na tabeli sa devet osvojenih bodova.

Ekipa čije boje brane Miloš Trifunović i Enver Alivodić u petak je kao gost savladala Melburn Siti rezultatom 3:2 iako je posle dvadeset minuta igre imala dva gola zaostatka.

Džetsi su se probudili tek u poslednjoj trećini utakmice, a preokret je ostvaren zahvaljujući bivšem napadaču Crvene zvezde Milošu Trifunoviću.

Doskorašnji član Radničkog iz Niša postigao je dva gola u pobedi Njukasla. Prvo je sa penala poravnao rezultat na 2:2, da bi u 79. minutu glavom zatresao mrežu i doneo treći ovosezonski trijumf svom timu.

Momak rođen u Beogradu 1984. godine karijeru je počeo u Ribnici iz Mionice, a dres Crvene zvezde nosio je u sezoni 2010/2011 kada je na 26 utakmica postigao osam golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke