Srbin poneo kapitensku traku Kjeva

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 21.11.2016.
12:28
Izvor: Sportske.net

Velika čast za srpskog fudbalera u duelu protiv Kaljarija.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Fudbaleri Kjeva savladali su Kaljari sa 1-0 u 13. kolu Serije A, a ova utakmica bila je posebno značajna za srpskog fudbalera Ivana Radovanovića koji je po prvi put dobio kapitensku traku na jednoj zvaničnoj utakmici.

Srpski internacionalac, koji je u ekipi iz Verone od 2013, kaže da je bio počastvovan kada mu je dugogodišnji kapiten ekipe, Serđo Pelisijer, prepustio traku kada je napuštao teren.

"Kada je Pelisijer izlazio iz igre, Ingleze koji je ulazio na teren mi je doneo traku. U prvom trenutku sam bio iznenađen, onda sam se okrenuo okolo i video da sam od igrača koji su na terenu, najduže u klubu. Bila mi je velika čast što sam dobio traku od legende kluba, igrača koji je odigrao 400 utakmica i dao 99 golova za Kjevo u Seriji A" kaže Radovanović.

Kjevo je pre ove utakmice bio bez pobede na pet mečeva i srpski vezista veruje kako bi ova pobeda mogla da motiviše ekipu da uđe u bolju seriju rezultata.

"Posle par lošijih rezultata, uspeli smo da pobedimo pred našom publikom što nam mnogo znači i što nas ohrabruje za predstojeće duele" tvrdi Radovanović.

Srpski vezista je nedavno posao otac i ističe da mu to donosi dodatnu motivaciju i radost kako u privatnom tako i u profesionalnom životu.

"Pre tri nedelje smo supruga i ja dobili kćerku i sigurno da mi to predstavlja još veći motiv i odgovornost, kako na terenu tako i van terena, da dam svoj maksimum" zaključio je Radovanović.

Kjevo se pobedom nad Kaljarijem popeo u gornju polovinu tabele i u narednom kolu gostuje ekipi Torina, koja je trenutno sedma.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke