Srbin 'kung-fu' potezom doneo trofej Legiji!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 02.05.2016.
18:44
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Legije odbranili su trofej u nacionalnom Kupu Poljske, pošto su u finalu savladali Leh iz Poznanja minimalnim rezultatom u meču koji je trajao više od 100 minuta.

legia.com
legia.com

Povezane vesti

Osamnaesti put u klupskoj istoriji fudbaleri Legije iz Varšave stigli su do trofeja u nacionalnom Kupu Poljske, pošto su u finalu bili bolji od Leha iz Poznanja.

Finale poljskog Kupa odigrano je na "Nacionalnom stadionu" u Varšavi a Legija je slavila rezultatom 1:0 (0:0) zahvaljujući pogotku koji je u 69. minutu postigao Aleksandar Prijović.

Švajcarski internacionalac, koji je svojevremeno nastupao za mlađe selekcije reprezentacije Srbije, rešio je pitanje pobednika "kung-fu" potezom u petercu Leha, a nakon Prijovićevog gola u 69. minutu gotovo da se više nije ni igrao fudbal.

Navijači Leha iz Poznanja prekidali su utakmicu u više navrata svojim pirotehničkim performansom pa je tako glavni arbitar bio prinuđen da produži meč čak 12 minuta, ali fudbaleri Leha nisu uspeli da dođu do izjednačenja.

Legija je na taj način odbranila trofej u nacionalnom Kupu, a do kraja sezone čeka je velika borba sa Pjastom za šampionsku titulu u Ekstraklasi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke