Srbijo, nema popusta u Beču!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.09.2017.
13:03
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Austrije Marsel Koler saopštio je danas spisak igrača na koje računa za duele sa Srbijom i Moldavijom.

Epa/Christian Bruna
Epa/Christian Bruna

Povezane vesti

Reprezentacija Austrije odigraće poslednje dve utakmice u kvalifikacijama za Mundijal protiv selekcija Srbije i Moldavije.

Duel sa "Orlovima" igra se 6. oktobra na stadionu "Ernst Hapel", dok će tri dana kasnije Austrija gostovati u Kišinjevu.

Selektor Marsel Koler danas je saopštio spisak igrača na koje računa za pomenute mečeve. Bilo je reč da će na poslednja dva meča priliku dobiti mlađi igrači ali očito da neće biti popusta za Srbiju i Moladviju.

Na spisku se nalaze igrači koji su izneli teret tekućih kvalifikacija među kojima i najveće zvezde austrijske selekcije.

Golmani - Danijel Bahman, Hajnc Lindner, Pavao Pervan;

Odbrana - Moric Bauer, Kevin Danso, Aleksandar Dragović, Martin Hintereger, Štefan Lainer, Filip Linhart, Maksimilijan Weber;

Vezni red - David Alaba, Marko Arnautović, Julian Baumgartlinger, Florijan Grilič, Martin Harnik, Štefan Ilsanker, Florijan Kainc, Marsel Sabicer, Luis Šaub, Hanes Volf;

Napad - Gvido Burgštaler, Mihael Gregorič, Mark Janko;

Prvi meč odigran u Beogradu Srbija je dobila rezultatom 3:2 zahvaljujući golovima Aleksandra Mitrovića i Dušana Tadića.

Austrija se dva kola pre kraja nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa devet osvojenih bodova a zbog loših rezultata koje je ova reprezentacija beležila u tekućem ciklusu selektor Marsel Koler napustiće klupu nakon utakmica sa Srbijom i Moldavijom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke