Srbija, Astana, Maksa pogađa kad je najbitnije!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 18.07.2015.
17:14
Izvor: Sportske.net

Junak finalne utakmice Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina održanog na Novom Zelandu u subotu je Astani doneo važan trijumf pogotkom u 84. minutu duela sa Žetisuom.

fca.kz
fca.kz

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Nemanja Maksimović lagano se vraća u takmičarski ritam nakon što je zbog učešća na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina ispao iz prvog tima Astane.

Aktuelni šampion Kazahstana u subotu je na domaćem terenu ugostio Žetisu u okviru 21. kola Premijer lige a pobedu protiv pretposlednje ekipe na tabeli Astana je izvojevala teškom mukom i zahvaljujući našem Nemanji Maksimoviću.

Astana je slavila rezultatom 2:1 (1:0) a pobedonosni gol za domaćina postigao je omladinski reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović šest minuta pre kraja utakmice.

Podsećamo da je upravo Nemanja Maksimović u poslednjem minutu produžetka u finalu Svetskog prvenstva pogodio mrežu Brazila i doneo reprezentaciji Srbije titulu planetarnog šampiona.

Ovoga puta Srbin je bio najbolji u skoku pa je na prvoj stativi zahvatio loptu glavom posle kornera i sproveo je u dalji ugao protivničkog gola.

Današnji pogodak Nemanje Maksimovića bio je peti u dresu Astane ali svakako najvažniji u sezoni pošto je njime doneo sva tri boda ekipi koja trenutno zauzima treće mesto na tabeli kazahstanskog šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sir Alex
Saturday, 18.07.2015
18:09

imam osecaj da bi on I matic na sredini u repki bili odlicna kombinacija. Nadam se da ce biti tako uskoro. :)

avatar
$$$ BRACELA $$$
Saturday, 18.07.2015
17:30

Ajde bre dosta je bio po tim banana klubovima tebi nije mesto tamo brzo ti u seriju A !!

avatar
Saturday, 18.07.2015
17:22