Srbija + 5 = Levandovski

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 11.10.2015.
21:50
Izvor: Sportske.net

Zaista majstorski igra, kako u Bajernu tako i u reprezentaciji Poljske.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Robert Levandovski nastavlja da teroriše protivničke golmane, za razliku od napadača iz Srbije koji u ovom krugu kvalifikacija nisu postigli niti jedan gol.

On je i danas postigao gol za reprezentaciju Poljske za 2:1 protiv direktnog rivala za plasman na EURO, Republike Irske, jedan je od najboljih na terenu.

Brojke su fascinantne kada pogledamo poslednjih 6 mečeva koje je ovaj napadač odigrao.

Postigao je 15 golova u poslednjih 6 mečeva, 22 gola u 14 utakmica ove sezone, a za reprezentaciju Poljske je postigao na 10 utakmica u kvalifikacijama ukupno 13 golova.
Čak pet više od reprezentacije Srbije.

Sa ovih 13 golova on se izjednačio sa Dejvidom Hilijem iz Severne Irske koji je do sada bio najbolji strelac kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ikada.

Još uvek nije gotovo, ima šanse da postane i najbolji...

Pogledajte ovaj poslednji gol protiv Severne Irske.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AdrovicEsad
Sunday, 11.10.2015
23:34

Nemoj ovo da procita Ronaldo, bice u jos vecoj krizi

avatar
Lord Bobinho Rulz
Monday, 12.10.2015
19:12

A tek Messi i to pred tv-om

avatar
The Best (I\'m back)
Sunday, 11.10.2015
22:33

CR samo 3 gola, NIKAD nije bio najbolji strelac, samo mi to objasnite realovci....nDa nema mozda Lewandovski bolje saigrace u Poljskoj!???nIli ibra u Svedskoj? Pa je opet bio najbolji strelac....nTo dokazuje koliko je Ronaldo precenjen, on moze samo u realovom sistemu da igra,gde se igraju kontre I gde svi igraju za njega,u drugim sistemu igre pojma nema...I Ibra I Lewandovski imaju bolji procenat golova u reprezentaciji od njega iako imaju slabije saigrace...

avatar
Marko7
Sunday, 11.10.2015
23:02

Ronaldo je ubitacan napadac tu nema sta, jedan od najbolji šutera i atleta u istoriji fudbala, ali to si u pravu jeste precenjen kao kompletan fudbaler. Da je kompletan pomogao bi reprezentaciji da urade vise na takmicenjima. Tu realovci uvek daju isti odgovor - losi mu saigraci. Koentrao, Pepe, Mutinjo, Nani, Dani, Kvarezma itd itd, sve tehnicki vrlo potkovani igraci, a i odbrana cak i bolja od odbrane Argentine koju uzimaju za poredjenje. Nije ni Mesi nista posebno uradio za repr. ali opet su dosli do nekog finala. On bi mozda i bio najbolji ikad, da je imao malo drugaciji karakter, da ga je vise bilo u teskim/bitnim utakmicama, a Mesi nije najbolji ikad samo zato sto se prerano zasitio, najbolji u svakom smislu je bio vrlo mlad. Znam da nije tema o njima dvojici, ali napisao sam sve jer se slazem sa velikim delom tvog komentara, a Levandovski je majstor da se nadje bez lopte uvek gde treba, kretanje mu je bolje i od Mesijevog i Ronaldovog mnogo puta.

avatar
Lord Bobinho Rulz
Monday, 12.10.2015
19:13

Koliko je Messi precenjen,to govore i njegove igre u repki 2010 se obrukao 2014 igrao protiv boranije samo kada je dosla Holandija nije ga bilo kao i protiv Nemacke objasni mi to?

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 12.10.2015
00:49

ako vec pominjes to da je mesi sa argentinom igrao finale cisto da napomenem da je ronaldo igrao finale EP 2004.godine

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 11.10.2015
22:25

Nikad necu voljeti ove gol masine kao sto je Levandovski,Ronaldo...Ja vise volim magiju na terenu,u fudbalu nije sve u golovima,nesto je i u driblingu,kreaciji,asistenciji,lucidnosti....Kao da su ljudi zaboravili na prave fudbalske vrijednosti....Moze Ronaldo dati 1000 golova,nikad nece biti ni u top 10 svih vremena.

avatar
Paolo Maldini
Sunday, 11.10.2015
22:11