Srbi ukleti u Hamburgu - Kačar van terena mesec dana

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 09.08.2014.
16:23
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalci članovi nemačkog Hamburga kao da su ukleti u tom klubu. Slobodan Rajković gotovo da nije ni igrao u poslednjih godinu dana zbog dve teške povrede a novu povredu doživeo je i Gojko Kačar.

hsv.de
hsv.de

Povezane vesti

Taman kada je zadobio poverenje novog trenera Hamburga Mirka Slomke srpski internacionalac Gojko Kačar doživeo je povredu kolena zbog koje će propustiti početak sezone.

Bivši prvotimac Vojvodine povredio je u petak medijalne ligamente kolena tokom duela sa Lacijom zbog čega mu sleduje pauza od 4 do 6 nedelja.

Ovo nije prva povreda Gojka Kačara u Hamburgu jer je prethodno pauzirao četiri meseca zbog povrede butnog mišića a bilo je tu i povreda leđa, kolena, članka na nozi, preloma ruke i prsta...

Šteta je sada mnogo veća zbog činjenice da je Kačar zadobio poverenje Mirka Slomke i izborio se za mesto u startnoj postavi koje će izgubiti na startu sezone zbog povrede.

Ako uzmemo u obzir i to da Slobodan Rajković nikako da se izbori sa povredama stiče se utisak da je Hamburg kao uklet za Srbe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke