Srbi blistaju u Australiji, Ninkovićev gol za pobedu u 92. minutu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.10.2016.
11:50
Izvor: Sportske.net

U dve prvoplasirane ekipe u australijskoj A Ligi igraju čak četvorica srpskih internacionalaca, bivših asova Zvezde i Partizana. Dvojica se posebno izdvajaju!

sydneyfc.com
sydneyfc.com

Povezane vesti

Podsetimo, za ekipu Sidneja nastupaju bivši vezisti Crvene zvezde Miloš Ninković i Miloš Dimitrijević i njihov tim je posle tri odigrana kola lider na tabeli sa maksimalnim učinkom.

I upravo je Miloš Ninković bio junak najnovijeg trijumfa Sidneja, na gostovanju ekipi Velingtona, protiv koje je u 92. minutu postigao pobedonosni pogodak za konačnih 1:0!

Taj Ninkovićev gol možete da vidite u prilogu, a Dimitrijević danas nije ulazio u igru.

Na drugom mestu na tabeli, sa sedam osvojenih bodova je ekipa Pert Glorija, čiji su članovi bivši fudbaleri Partizana - Nebojša Marinković i Milan Smiljanić.

I njihov tim je bio uspešan u trećem kolu, trijumfovao je na gostovanju Melburnu sa 3:2. Marinković je odigrao svih 90 minuta, ali za razliku od prošlog kola, kada je bio strelac u pobedi nad Velingtonom (2:0), ovoga puta je uloga golgetera pripala trostrukom strelcu Endiju Keogu.

Svoj doprinos trijumfu dao je i ''Lola'' Smiljanić, koji je odigrao poslednjih pola sata ovog meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Sunday, 23.10.2016
13:02

Marinko je stvarno imao taj šut, šteta za njega, ni brat mu nije uspeo u 3 pokušaja u Partizanu, nešto se u Voždovcu podigao prošle sezone, Lola Smiljanić je najbolji primer kako Bog da pogrešnoj osobi talenat.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 23.10.2016
16:49

Ninkovic, Nemanja Radonjic, Rodoljub Marjanovic (pikao fudbal u Kuli i Ofki), pa onaj iz Zvezde decko Stefan Mihajlovic spic,... nije samo Lola primer toga :)

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Sunday, 23.10.2016
11:54

Nine vrati se :)