Srbe poterao maler - Povredio se i Fejsa!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.11.2016.
22:12
Izvor: Sportske.net

Selektor Slavoljub Muslin mogao bi da ima ozbiljne probleme nakon utakmica 4. kola Lige šampiona pošto su se u utorak uveče već povredila dvojica reprezentativaca.

Beta/AP Photo/Armando Franca
Beta/AP Photo/Armando Franca

Povezane vesti

Reprezentaciju Srbije uskoro očekuje jako važan duel sa Velsom u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a selektoru Slavoljubu Muslinu večeras stižu samo loše vesti.

Na stranu to što je Nikola Maksimović mogao da bude tragičar jer je skrivio penal u Istanbulu, mnogo više brinu povrede dvojice važnih igrača.

Pisali smo već da se Duško Tošić povredio i da je u 24. minutu meča Bešiktaš - Napoli napustio igru, a loše vesti stigle su tokom večeri iz Lisabona.

Vezni fudbaler Benfike Ljubimir Fejsa povredio se u 59. minutu duela Benfika - Dinamo Kijev posle brutalnog starta Sergeja Ribaljke. U pitanju je povreda leve noge, odnosno skočnog zgloba što se može videti u prilogu.

Za sada nema informacija o težini povrede i ostaje nada da bivši fudbaler Partizana nije pretrpeo povredu koja će ga na duži vremenski period udaljiti od terena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 02.11.2016
09:26

Jos sudija degen ne pokaze crveni nego samo zuti, taj mora na hladjenje!!!

avatar
DuskovicSRB
Wednesday, 02.11.2016
03:32

Oni ne bi ni igrali svakako

avatar
Millanista 00
Wednesday, 02.11.2016
02:49

Aooo, za ovo se dobija direktan crveni karton, mogao je nogu da mu slomi, a zao mi je zbog Fejse, nekoliko zadnjih meceva za Srbiju igrao dobro, a D.Tosic taman da ne igra.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 02.11.2016
00:18

Naravno, i Fejsa bi bio u konkurenciji kad se oporavi, a i Gajic tamo desno...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 01.11.2016
23:29

26: Rajkovic (Dmitrovic/Radunovic, Jovanovic)- Spajic (Rosic/Veljkovic), Maksimovic (Milunovic), Nastasic (Rajkovic) - Basta (Ivanovic/Rukavina), Maksimovic (Kacar, Petrovic), Matic (Radoja), Antonov (Obradovic)- Tadic (Zivkovic, Sulejmani), Ljajic (Kostic, Milinkovic-Savic)- Mitrovic (Djurdjevic) - danas, sutra, tek sledece godine, nema veze, vazno je da jednom bude tako...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 01.11.2016
23:14

Zadnjih veznih barem imamo dovoljno, ali da li ce se ofanzivni povrediti? Naravno, ja to ne zelim, ali neki igraci ce dobiti poziv samo u tom slucaju.