Specijalista za Kup - Ivanić ponovo pogodio za BATE

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.04.2016.
20:38
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Mirko Ivanić odlično se uklopio u ekipu BATE Borisova što potvrđuje vest da je na današnjem Kup susretu postigao drugi gol za beloruskog šampiona.

fcbate.by
fcbate.by

Povezane vesti

Samo dva meseca prošlo je od momenta kada je najbolji fudbaler Vojvodine Mirko Ivanić prešao u BATE Borisov, a srpski internacionalac već na startu nove sezone dokazuje da je šampion Belorusije napravio pravi potez kada je odlučio da ga angažuje.

Mladi vezista je pre tri nedelje postigao prvenac u dresu BATE Borisova i to u Superkupu koji je beloruski šampion osvojio trijumfom nad Šahtjorom rezultatom 2:1.

Za vikend je u Belorusiji počela nova sezona, šampion je slavio Dinamu iz Bresta rezultatom 4:1, a danas je BATE odigrao revanš susret četvrtfinala Kupa protiv Slutska.

Prvi meč završen je pobedom BATE Borisova rezultatom 1:0 a danas je beloruski šampion kao gost slavio sa 2:0 (1:0) čime je overio plasman u polufinale Kupa.

Srpski internacionalac Mirko Ivanić postigao je drugi gol na meču u 54. minutu nakon što su mu saigrači pripremili zicer situaciju u kojoj nije mogao da pogreši.

Bio je to drugi Mirka Ivanića u dresu BATE Borisova na trećoj zvaničnoj utakmici što pokazuje da se Srbin sjajno adaptirao i da bi uz dobre partije u Belorusiji mogao da ostvari angažman u neki od klubova iz zapadne Evrope.

Pogodak Mirka Ivanića možete pogledati na 3.00 priloženog snimka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke