Sparta se uigrava - Česi bolji od slavnog engleskog kluba

Autor: Nikola Miloradović
petak 14.07.2017.
18:39
Izvor: Sportske.net

Ekipa praške Sparte, koju je Crvene zvezda izvukla na žrebu za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, upisala je treću pobedu na pripremama za novu sezonu.

Beta/AP Photo/Petr David Josek
Beta/AP Photo/Petr David Josek

Povezane vesti

Izabranici bivšeg trenera Inter, Udinezea i Panatinaikosa Andree Stramaćonija, savladali su ekipu Blekburn Roversa u okviru priprema za narednu sezonu, rezultatom 1:0 (0:0).

Nakon prvih 45 minuta bez golova, timu iz češke prestonice je u nastavku bilo potrebno samo pet minuta da dođu do vođstva.

Austrijski reprezentativac Mark Janko je prihvatio prizeman centaršuta sa leve strane i loptu otpremio iza leđa golmana engleske ekipe.

Do kraja nije bilo golova, pa je tako Sparta upisala treću pobedu na pripremama.


Oni su pre toga savladali ekipu Karlove Vari sa 6:0, da bi potom savladlai i Mas Taborsko sa 3:1. Doživeli su nakon toga ubedljiv poraza od Dinamo Kijeva sa 1:4, a pre dva dana su odigrali 2:2 sa nemačkim Bundesligašem, ekipom Ingolštata.

Što se tiče meča sa Roversima, mladi reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić, na terenu je proveo drugih 45 minuta.

Rival Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za LE, pod uslovom da "crveno-beli" prođu Irtiš u drugom kolu, danas je angažovao još jedno veliko pojačanje, u redove tima stigao je turski reprezentativac, više o tome u nastavku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Friday, 14.07.2017
20:59

Milijas da nosi pod misku Janka i Rosickog :))

avatar
Luj XVI
Friday, 14.07.2017
19:33

Respektabilna ekipa, po meni prilicno veca sila od ekipe Plzenja koja je deklasirala nasu Vojvodinu one sezone kada su Lale tukle i Sampdoriju. No, ovo su neka druga vremena ! Lopta je okrugla, bez mnogo straha i sa puno strasti icekujem taj duel. Naravno, mislima se ne treba zaletati u buducnost. Irtis ne treba olako otpisivati, Pesic i Babic ce itekako biti od pomoci na revansu. Napred Zvezdo ! Puno srece i Partizanu..

avatar
Al(a)din
Friday, 14.07.2017
19:16

Od slave se ne zivi, da se zivi, CZ bi igrala uvek grupnu fazu nekog evropskog takmicenja. A i inace je Blekburn trenutno merodavan protivnik da se meri da li je Sparta spremna protiv CZ ili nije