Španci žele srpskog selektora!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.06.2015.
11:14
Izvor: Sportske.net

Odlične partije naših ''Orlića'' pod vođstvom Veljka Paunovića na Svetskom prvenstvu izazivaju sve veće interesovanje.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Naši najbolji fudbaleri su skrenuli veliku pažnju brojnih skauta na sopstnvene mogućnosti, ali interesovanje postoji i za selektora Veljka Paunovića.

Naime, španski ''As'' je preneo svoja saznanja da bi Paunović uskoro mogao da se nađe i na klupi jednog kluba iz Primere!

U pitanju je Hetafe, čiji su čelnici ozbilijno zainteresovani za angažovanje sve zapaženijeg mladog stručnjaka koji već postiže značajne uspehe sa svojim ''Orlićima'', sa kojima je juče izborio plasman u osminu finala Svetskog U20 prvenstva, uz odlične igre u grupnoj fazi takmičenja.

Naravno, u Hetafeu odlično poznaju Veljka Paunovića, koji je nastupao i kao igrač u ovom klubu, od 2005. do 2007. godine. Odigrao je 44 utakmice i postigao 10 golova.

Inače, Hetafe je minulu sezonu okončao na 15. mestu Primere, sa 37 osvojenih bodova, a čelnici kluba žele da sa Paunovićem na klupi u narednoj naprave i korak dalje.

Ipak, dok traje ''Mundijalito'', ne može se govoriti o nekakvoj realizaciji ovog transfera, a pitanje je i da li Paunović želi da sedi na dve stolice - u klubu i reprezentaciji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Christian Rosenkreutz
Sunday, 07.06.2015
13:11

mlade repke od prosecnih trenera napravise zvezde, a ustvari nam dobre generacije, nadam se da ce i u A nastaviti ovako kako su kenuli