Španci hvale Kataija, zaslužio i ovacije sa tribina!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.10.2016.
10:43
Izvor: Sportske.net

Kako vreme odmiče Aleksandar Katai ostavlja sve bolji utisak u ekipi Alavesa.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Mnoge navijači Alavesa nisu ni bili upoznati sa kvalitetima srpskog reprezentativca pre dolaska u njihov klub poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka, pa su za njih odlične igre Aleksandra Kataija veoma prijatno iznenađenje.

Utisak je da period njegovog prilagođavanja na novu sredinu polako prolazi, pa doskorašnja ''desetka'' Crvene zvezde ima sve veću minutažu kod trenera Mauricija Pelegrina.

Juče je u meču protiv Malage bio starter i za 78 minuta koliko je proveo u igri ostavio je odličan utisak, pa su ga navijači ovacijama ispratili sa terena kada je izlazio iz igre.

Alaves je u tim trenicima imao prednost od jednog gola, ali je Malaga u finišu meča uspela da stigne do jednog boda (1:1).

Nedugo posle meča, i na Tviteru, ali i u pojedinim španskim medijima mogu se videti sve veće pohvale, upućene na adresu srpskog reprezentativca.

Mnogi od njih se slažu da bi Katai ove sezone mogao mnogo da pruži Alavesu.

Takva ocena se može videti i u tekstu na portalu ''Kirolexpres'', gde se ističe Kataijeva brzina, spretnost i da pravi razliku na terenu.

''Već posle nekoliko nedelja, on je potpuno integrisan u Pelegrinov sistem i već pokazuje da može da bude jedan od značajnijih protagonista njegovog projekta. Ako se i dalje bude dobro razumeo sa saigračima, može da predstavlja neočekivanu glavobolju za protivnike'', navodi se u tekstu, uz opasku da su i navijači ovo prepoznali i iskazali ovacijama kada je Srbin izlazio iz igre u 78. minutu.


--
-- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav
Monday, 17.10.2016
14:14
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Monday, 17.10.2016
11:40

Samo jako i hrabro,Aca,moras dokazati da je Olimpijakos bio samo jedno lose iskustvo,tvoja karijera je u usponu i ocekujem tvoj maksimum u sledecih 5-6 sezona,kako na klupskom,tako i na reprezentativnom planu.

avatar
Igornopolis
Monday, 17.10.2016
16:38

Uvaljuje ga Welsu u Novembru. Potpisujem..

avatar
Igornopolis
Tuesday, 18.10.2016
19:03

Svaka cast majstore.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Tuesday, 18.10.2016
03:44

Oni nisu i nikad nece zaboraviti 6-1, samo nek udju u mec sa namerom osvete,snaci ce ih manje-vise isto. Sto se tice Kataija,voleo bih da im uvali bar jedan,napravi koju asistenciju,ali manje vazno,bitno da on i reprezentacija pruzaju maksimum,ostalo ce sve doci po zaslugu.Ja sam inace Makedonac,ali Delija 30-tak godina, ziveo u zajednickoj drzavi,tako da navijam za Srbiju s bilo kim da igra. Sportski pozdrav,zelim da ti se prognoza ostvari.