Španac odbio Inter, potpisuje za Valensiju!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 07.05.2017.
11:37
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi italijanski novinar Tankredi Palmeri, klub sa "Mestalje" će od naredne sezone imati novog stratega.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Valensija će što pre želeti da zaboravi tekuću sezonu.

Trenutno se nalaze na 13. mestu španske Primere, ali samo zahvaljujući dobrim rezultatima u poslednje vreme.

Sezonu su krenuli sa Pakom Ajsetaranom na klupi, on je nakon serije katastrofalnih rezultata zaradio otkaz, pa ga je ubrzo nasledio Ćezare Prandeli.

Ni Italijan se nije snašao na "Mestalji", pa je šansa ukazana "prelaznom rešenju" Salvadoru Gonzalesu Marku, poznatijem kao Voro.

On je bio vršilac dužnosti na klupi "Slepih miševa", ali mu je usled nedostataka opcija ukažana šansa i on ju je iskoristio.

Kako je kratko bio i na klupi tima pre Prandelija, Voro je sakupio 23 utakmice na klupi Valensija ove sezone, upisao je 10 pobeda, četiri remija i devet poraza.

Nije to svakako idealan učinak, ali je daleko bolji od onog koji su imali Prandeli i Ajestaran.

Voro
Foto: EPA/Alejandro Garcia

Iako se moglo očekivati da dobije šansu i naredne sezone, ona mu ipak neće biti ukazana, kako će prema poslednjim inforamcijama klupu tima od naredne sezone preuzeti bivši trener Viljareala Marselino.

On je pod čudnim okolnostima dobio otkaz na startu sezone u "Žutoj podmornici" i pored činjenice da je iza sebe imao jaku uspešnu sezonu, a od tada nema angažman.

Bilo je priče da bi mogao da nasledi Piolija na klupi Intera, ali se to po svemu sudeći neće dogoditi, kako je navodno prihvatio ponudu Valensije i od naredne sezone će raditi na "Mestalji".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Sunday, 07.05.2017
13:54

On je bio opcija br. 1 265 346 za Suning i Inter . Ja sam bio opcija 1 265 347 i nisam jos odbio ponudu Suninga....Razmisljam:) Mozda odem u Krasnodar:)

avatar
JZ4Ever
Sunday, 07.05.2017
13:00

Spanac odbio Inter?Treba pre svega da znate da je on bio uz Piolija kandidat da zameni De Bura,ali da su iz Intera odlucili da je bolje postaviti italijanskog trenera zbog brzeg privikavanja na klub i sampionat pa i situaciju u kojoj su se nasli.Marselinjo je i sam izjavio da zali sto nije doslo do dogovora sa Interom.Sto se tice naslednika Piolija on nije pomenut medju kandidatima tako da nije mogao odbiti Inter.(

avatar
Leonida
Sunday, 07.05.2017
12:40

Dobar trener opet ce Valensija biti jaka.Realno imaju jak sastav i treba da se bore za ligu evrope sledece sezone

avatar
ACACHELSEA
Sunday, 07.05.2017
12:03

3 trenera isti rezultati,ocigledno da je ovo maksimum ekipe,treba uloziti u tim a ne rasprodati sve sto valja,kao sto su uradili u upravi kluba.