Spaleti: ''Toti ima isti tretman kao i svaki drugi igrač''

Autor: Beta Beta
nedelja 10.04.2016.
23:50
Izvor: Beta

Trener Rome Lučano Spaleti rekao je danas da se prema Frančesku Totiju odnosi kao prema svakom drugom fudbaleru i da zato ne želi da ga stavlja u tim samo zbog prezimena.

Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino
Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino

Povezane vesti

Spaleti se u januaru vratio u Romu, a ikona kluba od tada nije bio u prvom timu. Poslednje tri uzastopne utakmice proveo je na klupi za rezervne igrače.

"Prema Frančesku se odnosim kao prema pravom igraču, a iskreno mislim da sam jedan od retkih koji to zaista čini. Stavljam ga u tim ako mislim da može da odigra bolje od nekog drugog", rekao je Spaleti novinarima u Rimu, a preneli su lokalni mediji.

"On možda ima drugačiji pristup, ali je i dalje pun samopouzdanja i želi da pomogne Romi da ispuni svoje ciljeve", dodao je Spaleti.

Toti ima 39 godina i više puta je govorio da želi da igra. Odnos Rome i legende kluba i italijanskog fudbala česta je tema u italijanskim medijima. Spaleti je naglasio da je igrač vodja ekipe, bez obzira na to da li igra.

"Čini mi se da neki mediji žele da ga ubacim u igru bez obzira na formu, što nije fer prema ostalima. Toti je lider i uzor za sve, bez obzira da li igra. Toti u budućnosti može da radi šta hoće, u bilo kojoj ulozi. Nas dvojica se krećemo u istom smeru, a to je dobar rezultat za Romu", objasnio je Spaleti.

"Stalo mi je do Frančeska i zato mu ne pričam stvari koje nisu istina", dodao je trener.

Roma sutra dočekuje Bolonju u poslednjoj utakmici 32. kola Serije A. "Vučica" j trenutno treća na tabeli, sa dobrim izgledima da se plasira u Ligu šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke