Spaleti primio satiričnu nagradu zbog poraza od Liona!

Autor: Beta Beta
petak 17.03.2017.
21:54
Izvor: Beta

Trener Rome Lučano Spaleti potvrdio je danas da će se "u narednih nekoliko dana" sastati s predsednikom tog fudbalskog kluba Džejmsom Palotom.

Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino
Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino

Povezane vesti

Spaletiju na kraju sezone ističe ugovor, a sa upravom se još nije dogovorio oko produženja. Vlasnik Rome je Amerikanac i ove nedelje će boraviti u Italiji i tom prilikom će se sastati sa trenerom.

"Predsednik Palota i ja tek treba da se sastanemo. Razgovaraćemo u narednih nekoliko dana. Ovde produžetak saradnje zavisi od rezultata", preneli su italijanski mediji njegove reči.

Spaleti je razgovarao s novinarima dok je primao satiričnu nagradu "zlatni tapir", koju dodeljuje humoristička emisija "Striša la noticija" (Striscia La Notizia).

Ovo "priznanje" dodeljuje se nekome ko se obrukao ili izgubio, a Spaleti ga je dobio pošto je njegov tim eliminisan od Liona u dvomeču Lige Evropa, sa obrazloženjem da možda donosi nesreću.

"Donosim nesreću onima koji sede ispred mene na konferencijama za novinare. Oni su naivčine koje svakog dana treba da me psihoanaliziraju", rekao je Spaleti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke