SP - Golman Oklanda poslao Japance u 1/4 finale

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.12.2015.
15:45
Izvor: Sportske.net

Utakmicom plej-of faze za plasman u četvrtfinale u četvrtak je počelo Svetsko prvenstvo za klubove u Japanu. Hirošima je u prvoj utakmici na turniru savladala Okland zahvaljujući dvema kardinalnim greškama golmana ekipe sa Novog Zelanda.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Prva utakmica Svetskog klupskog prvenstva koje se ove godine održava u Japanu odigrana je u četvrtak a sastali su se šampion zemlje domaćina i prvak Okeanije Okland Siti.

Japanska Hirošima slavila je rezultatom 2:0 (1:0) i tako obezbedila plasman u četvrtfinale turnira, a najveći krivac za poraz Oklanda bio je golman Džejkob Spunli koji je očajno intervenisao kod oba gola.

Mora se priznati da su fudbaleri japanskog tima pokazali mnogo više od Oklanda, a recimo i to da su strelci za Hirošimu bili Jusuke Minagava i Cukasa Šiotani.

Pobednik današnjeg plej-of susreta u četvrtfinalu će se sastati sa predstavnikom Afrike, ekipom TP Mazembea iz Kongoa.

Barselona i River Plejt u takmičenje će se uključiti od polufinala, a recimo da će bolji iz duela Hirošime i TP Mazembea igrati protiv osvajača "Kopa Libertadoresa".

Svetsko klupsko prvenstvo počelo je duelom Hirošime i Okland SitijaJapanski sastav savladao je Okland rezultatom 2:0 usled dve velike greškegolmana ekipe sa Novog Zelanda.

Posted by Lige petice on четвртак 10. децембар 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke