Šou Samija Etoa protiv Galatarasaja

Autor: Boban Filipović
subota 16.04.2016.
17:32
Izvor: Sportske.net

Iskusni kamerunski napadač vodio je Antalijaspor do pobede nad aktuelnim šampionom Turske.

Beta/AP Photo/Sergei Grits
Beta/AP Photo/Sergei Grits

Povezane vesti

Galata je pala u Antaliji, gosti su poraženi sa 4:2 u 29. kolu turske Superlige, a dvostruki strelac za pobednički tim bio je Samjuel Eto.

Eto je doveo Antalijaspor u vođstvo u 15. minutu na asistenciju svog sunarodnika Žana Makuna i ono je bilo na snazi sve do finiša prvog poluvremena kada je rezultat poravnat zahvaljujući autogolu Brazilca Angela.

Međutim, nakon osam minuta ige u nastavku Angelo se iskupio za autogol asistencijom za Etoa, koji drugi put uspeva da matira Musleru i da vrati prednost svojoj ekipi.

Umut Bulut je deset minuta kasnije doneo novo izjednačenje, ali u narednih pet minuta Donk dobija dva žuta kaartona i ostavlja Galatasaraj na cedilu.

ANtalijaspor je brojčanu prednost materijalizovala već nakon dva minuta preko Basana, a pobedu je overio rezervista Simsek u sudijskoj nadokandi.

Na pet kola pre kraja sezone u turskom šampionatu, oba tima su u sredini tabele, šanse Galate da izađu na evroscenu i dalje postoje, mada kako gra ekipa u poslednje vreme, to će biti težak zadatak. Antalijaspor je baš u 'zlatnoj sredini', u pravom smislu te reči.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boixos_Nois
Saturday, 16.04.2016
18:22

Interesantno je da niko ne spominje Maria Gomeza, a najbolji je strijelac lige. U 28 utakmica ima 21 gol, a ima i 30 godina (mislio sam da ima puno više). Ne znam zašto Barsa ne pokuša... Baš bi im dobro došao i da imaju plan B kada ne mogu probiti bunker kao sada protiv Atletika...

avatar
Saturday, 16.04.2016
20:11

Ja sam prije jedno mjesec dana rekao da bi on odgovarao Barsi.. Mislim da sam to napisao kad su prvi put pomenuli Gameira da će u Barsu.. Gomez je dušu dao da bude podrška za MSN..