Song otkrio zašto je prešao baš u Vest Hem!

Autor: Janko Glavonjić
subota 04.10.2014.
23:39
Izvor: Sportske.net

Song se ove sezone vratio u Premijer ligu, kao pozajmljeni igrač Barselone. Ipak, mnogi su očekivali da će se Kamerunac vratiti u neki veći klub od Vest Hema, a on je u današnjem intervjuu engleskim medijima objasnio svoj izbor.

Beta/AP Photo/PA, Anna Gowthorpe
Beta/AP Photo/PA, Anna Gowthorpe

Povezane vesti

Aleks Song zaista odlično igra ove sezone u dresu Vest Hema. Kao pozajmljeni fudbaler Barse vratio se u ligu u kojoj je postao veoma cenjen igrač i pomaže svojoj ekipi da ostvari dobar plasman.

Ipak, kada je došao u Vest Hem, većina ljudi je bila iznenađena. Očekivalo se da će ga možda i Arsenal vratiti, imao je ponude još nekih ekipa iz Lige šampiona, a on je odabrao baš Vest Hem. Zašto?

"Želeo sam da se vratim ovde, da budem na mestu gde sam se afirmisao. Nisam mogao da se vratim u Arsenal, Vest Hem je zvao, nisam imao dilemu. London, Premijer liga, to je sve što mi treba", rekao je Song.

Kamerunac je imao ponude i nekih "većih" klubova, ali ih nije prihvatio.

"Bilo je ili Premijer liga ili ništa. Nije mi bitno da igram Ligu šampiona u ovom trenutku. Želeo sam da dođem u ekipu koju poznajem, u čiju igru ću se uklopiti i u kojoj ću povratiti formu.

Nisam želeo da idem u neku treću ligu u kojoj se možda ne bih snašao, posle toga bi mi karijera upala u ozbiljne probleme
", smatra Song.

Realno sagledavanje situacije, i čini se da je izbor bio pravi!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke