Son veruje u pobedu

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.05.2015.
00:26
Izvor: Sportske.net, Beta

Jedan od najboljih fudbalera Bajera ove sezone veruje da njegova ekipa može do pobede u jednoj od najbitinjih utakmica sezone.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Fudbaler Bajer Leverkuzena Heung-Min Son rekao je danas da je ubeđen da njegov tim može sutra da pobedi u gostima Borusiju Menhengladbah, u duelu dva tima koji su u poslednje vreme u najboljoj formi u Bundesligi.

"Ako pobedimo sutra, imaćemo bod više od njih i onda imamo šansu da zadržimo tu prednost u poslednja dva kola i tako osvojimo treće mesto. To je naš cilj i verujem da možemo to da ostvarimo", rekao Son za sajt Bundeslige.

Borusija i Bajer su u serijama od bez poraza. Tim iz Menhengladbaha je treći, sa dva boda više od rivala iz Leverkuzena. Treće mesto vodi direktno u Ligu šampiona, a četvrto u kvalifikacije.

"Nema sumnje da su oba tima u vrhunskoj formi, ali smo ove sezone već pokazali da možemo da se koncentrišemo i odigramo kako treba u gostima. Imamo sampouzdanja, ne samo zbog pobede nad Bajernom u prošlom kolu. Već nedeljama igramo na fantastičnom nivou, u seriji smo od 10 utakmica bez poraza. Znamo šta možemo i znamo da smo nezgodan protivnik bilo kome", rekao je Son.

Menhengladbah je u seriji od 11 utakmica bez poraza i ima dva boda manje od Volfsburga na drugom mestu.

"Želimo da pobedimo i zadržimo treće mesto. Ovo je važna utakmica, ali na kraju krajeva, u pitanju su samo tri boda. Nije važno da li Bajer igra kod kuće ili u gostima, oni se uvek brane visoko na terenu i igraju u visokom tempu. Oba tima su u sjajnoj formi, tako da navijači mogu da očekuju zanimljivu utakmicu", rekao je trener Borusije Lusijen Favr.

Utakmica se igra u subotu popodne.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke